Acasă Stiri Cum arată Traian Băsescu la aproape un an de când a suferit...

Cum arată Traian Băsescu la aproape un an de când a suferit un AVC

383
0

Traian Băsescu a trecut prin momente grele în urmă cu aproximativ un an, când a ajuns de urgență pe mâinile medicilor străini din cauza unui accident vascular cerebral. Cum arată în prezent fostul președinte al României. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numărul unu de știri mondene de la noi din țară, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins în ipostaze rare.

RECLAMĂ

Traian Băsescu a ajuns în stare gravă pe mâinile medicilor de la o clinică din Paris în luna martie a anului trecut. Fostul președinte al României a trecut prin clipe grele atunci. Paparazzii noștri au surprins imagini rare cu el după aproape un an de când s-a confruntat cu problema gravă de sănătate.

Cum arată Traian Băsescu după aproape un an de când a suferit un AVC

Traian Băsescu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în momentul în care a ieșit dintr-o clădire cu un diplomat. Este probabil ca acesta să fi mers la o întâlnire, asta pentru că a stat acolo în jur de două ore.

Fostul președinte al României are parte de respect. Ei bine, spunem asta pentru că un tânăr i-a ținut ușa deschisă la plecare lui Traian Băsescu. După ce a rezolvat tot ce avea de făcut, șoferul a avut grijă să l ducă acasă, la adresa declarată.

Traian Băsescu a ales să poarte o ținută lejeră. Fostul președinte al României și-a făcut apariția în pantaloni închiși la culoare, o jachetă, iar pe cap a purtat o șapcă neagră.

Fostul președinte al României, sancționat în urma unui accident

Traian Băsescu a fost implicat într-un accident rutier, anul trecut, pe raza Sectorului 2 din București. În urma celor întâmplate, fostul președinte a primit drept pedeapsă trei puncte penalizare, dar și o amendă de 580 de lei.

Informațiile care circulau în presă la vremea respectivă arătau că Traian Băsescu ar fi acroșat oglinda unei mașini care era parcată și a sunat imediat la Poliție pentru a reporta ce s-a întâmplat.

sursa:https://spynews.ro/paparazzi/cum-arata-traian-basescu-la-aproape-un-an-de-cand-a-suferit-un-avc-paparazzi-301053.html

RECLAMĂ
Articolul precedentBărbat cu dizabilități și copiii săi, atacați în propriul apartament din Baia Mare cu lopata
Articolul următorBogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, mai îndrăgostiți ca niciodată! Dovada că nu pot rezista unul fără celălalt: „Te aștept acasă”