Home Stiri Cum arată Traian Băsescu la aproape un an de când a suferit...

Cum arată Traian Băsescu la aproape un an de când a suferit un AVC

196
0
loading...

Traian Băsescu a trecut prin momente grele în urmă cu aproximativ un an, când a ajuns de urgență pe mâinile medicilor străini din cauza unui accident vascular cerebral. Cum arată în prezent fostul președinte al României. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numărul unu de știri mondene de la noi din țară, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins în ipostaze rare.

loading...

Traian Băsescu a ajuns în stare gravă pe mâinile medicilor de la o clinică din Paris în luna martie a anului trecut. Fostul președinte al României a trecut prin clipe grele atunci. Paparazzii noștri au surprins imagini rare cu el după aproape un an de când s-a confruntat cu problema gravă de sănătate.

Cum arată Traian Băsescu după aproape un an de când a suferit un AVC

Traian Băsescu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în momentul în care a ieșit dintr-o clădire cu un diplomat. Este probabil ca acesta să fi mers la o întâlnire, asta pentru că a stat acolo în jur de două ore.

Fostul președinte al României are parte de respect. Ei bine, spunem asta pentru că un tânăr i-a ținut ușa deschisă la plecare lui Traian Băsescu. După ce a rezolvat tot ce avea de făcut, șoferul a avut grijă să l ducă acasă, la adresa declarată.

Traian Băsescu a ales să poarte o ținută lejeră. Fostul președinte al României și-a făcut apariția în pantaloni închiși la culoare, o jachetă, iar pe cap a purtat o șapcă neagră.

Fostul președinte al României, sancționat în urma unui accident

Traian Băsescu a fost implicat într-un accident rutier, anul trecut, pe raza Sectorului 2 din București. În urma celor întâmplate, fostul președinte a primit drept pedeapsă trei puncte penalizare, dar și o amendă de 580 de lei.

Informațiile care circulau în presă la vremea respectivă arătau că Traian Băsescu ar fi acroșat oglinda unei mașini care era parcată și a sunat imediat la Poliție pentru a reporta ce s-a întâmplat.

sursa:https://spynews.ro/paparazzi/cum-arata-traian-basescu-la-aproape-un-an-de-cand-a-suferit-un-avc-paparazzi-301053.html

loading...