Home Monden Constantin Enceanu a transmis un mesaj tulburător, la spectacolul organizat în memoria...

Constantin Enceanu a transmis un mesaj tulburător, la spectacolul organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

286
0
loading...

Chiar dacă nu a putut fi prezent la spectacolul „In memoriam Petrică Mîțu Stoian”, de la Sala Palatului, Constantin Enceanu a ținut să transmită un mesaj video, în seara în care bunul său prieten a fost comemorat în fața publicului. Cei prezenți în sală au fost profund impresionați!Constantin Enceanu nu a putut urca pe scena de la Sala Palatului, acolo unde a fost organizat un spectacol comemorativ pentru Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate și a fost nevoit să se programeze pentru o intervenție chirurgicală.

loading...

Mesajul cu care Constantin Enceanu le-a dat fiori fanilor

Cu toate acestea, artistul a ținut să transmită un mesaj video, care a fost difuzat în timpul evenimentului.

„Petre, ce să spun despre tine? Că ai fost cel mai bun prieten al meu? Ce să spun despre tine, că mă gândesc la tine mereu? Ce să spun despre tine, Petre? Că împreună am cântat oamenilor cântece de dragoste și dor… Ce să spun despre tine? Ai lăsat jale și durere grea în urma ta… Ce să spun despre tine, Petre? Că mi-e dor, mi-e dor, mi-e dor… și mai am multe de spus! Dar ți le voi spune când ne vom întâlni acolo, sus!”, a fost mesajul lui Constantin Enceanu, potrivit starpopular.ro.

Gestul cântărețului i-a emoționat puternic pe cei prezenți la spectacol

Zeci de persoane l-au aplaudat pe Constantin Enceanu și au ținut să își arate aprecierea pentru felul în care acesta a vorbit despre Petrică Mîțu Stoian.
Vestea morții lui Petrică Mîțu Stoian l-a devastat pe Constantin Enceanu, care nu se poate obișnui nici acum cu lipsa artistului. Interpretul de muzică populară mărturisește că el și regretatul solist nu au fost doar colegi de breaslă, ci au avut și o relație specială, de prietenie.„Pot să spun cu mâna pe suflet că Petre a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Eu nu m-am înțeles bine cu sora mea, cum m-am înțeles cu Petre. Mi-aș dori ca în lumea asta atât de dură să fie cât mai multe prietenii așa cum a fost între mine și Petre. Cred că lumea ar fi mai bună”, a povestit Constantin Enceanu, pentru sursa citată.

sursa:https://www.bzi.ro/constantin-enceanu-a-transmis-un-mesaj-tulburator-la-spectacolul-organizat-in-memoria-lui-petrica-mitu-stoian-4602613?utm_source=GBR&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR1RkHaPsLmjHpiztipmwkVAARQq-9r23TQXK0Blxdb87ttXml-b_FhkIx0

loading...