Acasă Monden Ce se întâmplă cu tatăl lui Gabi Bădălău, la cinci luni după...

Ce se întâmplă cu tatăl lui Gabi Bădălău, la cinci luni după ce a fost eliberat din arest! Veștile nu sunt bune pentru afaceristul Niculae Bădălău

360
0

La cinci luni după ce a fost eliberat din arest, veștile nu sunt tocmai cele mai bune pentru Niculae Bădălău, tatăl lui Gabi Bădălău. Ce au decis judecătorii în cazul afaceristului, după ce în luna martie a fost eliberat din închisoare, acolo unde a petrecut trei luni.La finalul lunii noiembrie a anului trecut, Niculae Bădălău, tatăl lui Gabi Bădălău, a fost reținut de DNA și acuzat de trafic de influență și dare de mită în formă continuată, fiind trimis în judecată, după ce ar fi oferit mită în valoare de 170.000 de euro unui primar din Giurgiu, în schimbul acordării unor contracte de lucrări publice, pe când era consilier de conturi în cadrul Curții de Conturi și vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul aceleiași instituții.

RECLAMĂ

Ce se întâmplă cu Niculae Bădălău, tatăl lui Gabi Bădălău, la cinci luni după ce a fost eliberat din arest

Atunci, bărbatul a fost încătușat și dus în fața judecătorilor, urmând ca ulterior să fie arestat preventiv pentru o perioadă de trei luni. În martie, Niculae Bădălău a ieșit din închisoare, iar măsura arestului preventiv a fost înlocuită cu cea a controlului judiciar.

Cu toate că au trecut cinci luni, iar în această perioadă bărbatul a încercat să scape și de controlul judiciar, veștile nu sunt tocmai cele mai bune pentru el. Ieri a avut loc un nou termen, iar potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, lui Niculae Bădălău i-a fost prelungit controlul judiciar.

”Soluția pe scurt: ÎNCH.374/CO-CP/În baza art. 425 indice 1 alin. 7 pct.1 lit. a Cod procedură penală, rap. la art. 205 Cod procedură penală, admite contestația formulată de Parchetul de pe Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Națională Anticorupție împotriva încheierii din data de 10.08.2023, pronun?ată de Judecătorul de Cameră Preliminară de la Tribunalul Giurgiu în dosarul penal nr. 1977/122/2022/a1.7. Desfiin?ează încheierea contestată şi rejudecând: În temeiul art. 348 alin 2 Cpp cu referire la art. 207 alin 7 Cpp, constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar față de intimaţii-inculpaţi Bădălău Niculae şi Matache Elena. În temeiul art. 207 alin 4 Cpp menţine măsura preventivă a controlului judiciar faţă de intimaţii-inculpaţi Bădălău Niculae şi Matache Elena. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunțată prin punerea la dispozi?ia inculpaţilor şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 23.08.2023”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Nici fiul lui, Gabi Bădălău, nu a scăpat de controlul judiciar

În același timp și Gabi Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău, și totodată iubitul Biancăi Drăgușanu nu a scăpat de controlul judiciar. Deși a încercat de mai multe ori să facă ceva pentru a putea să scape de această măsură, invocând motivul că ar vrea să plece timp de cinci zile către Turcia, cel mai probabil în vacanță, judecătorii nu i-au acceptat contestația.

Astfel, nici până în prezent el nu poate să părăsească România și e nevoit să-și facă vacanțele în țară, până când va avea loc un nou termen și care să fie și a cărui decizie să fie și favorabilă în cazul său.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/ce-se-intampla-cu-tatal-lui-gabi-badalau-la-cinci-luni-dupa-ce-a-fost-eliberat-din-arest-vestile-nu-sunt-bune-pentru-afaceristul-niculae-badalau-314452.html

RECLAMĂ
Articolul precedentFUMEZI ȘI BEI CAFEA DIMINEAȚA PE STOMACUL GOL? IATĂ CUM TE AFECTEAZĂ ACEST OBICEI
Articolul următor„Noi nu putem acționa”: Ministrul Sănătății, declarații privind cazul gravidei moarte la spitalul din Botoșani