Acasă Stiri Bărbat băgat în portbagaj, dus în pădure şi omorât cu sânge rece,...

Bărbat băgat în portbagaj, dus în pădure şi omorât cu sânge rece, în Medgidia

2527
0

Un bărbat din Medgidia, angajat ca paznic la un garaj de TIR-uri din Medgidia, a fost băgat în portbagaj, dus într-o pădure şi omorât cu sânge rece de doi bărbaţi.

RECLAMĂ

Ulterior, cadavrul bărbatului a fost aruncat pe o stradă din apropierea spitalului.

Totul s-a întâmplat joi după-amiază, 5 septembrie 2019, atunci când doi bărbaţi au mers la garajul unde bărbatul lucra ca paznic şi l-au obligat să urce în portbagajul unui autoturism.

Paznicul s-a conformat, iar ulterior a fost dus într-o pădure de la marginea oraşului.

„Acolo primul inculpat a agresat-o extrem de violent pe victimă, lovind-o de peste 20 de ori cu pumnii, picioarele şi un băţ de lemn peste tot corpul, mai puţin în zona capului, astfel încât i-a provocat grave leziuni, inclusiv două fracturi ale femurului şi tibiei piciorului stâng şi mai multe fracturi costale.

Bărbat din Medgidia, răpit şi ucis într-o pădure

Deşi prezent la agresiune, cel de-al doilea inculpat nu a încercat să oprească agresiunea sau să o salveze în alt mod pe victima lipsită de libertate, ci a asistat pasiv la acţiunile ilicite ale coinculpatului. În continuare, speriaţi de consecinţele actelor agresive, inculpaţii au transportat-o cu o dubiţă pe victimă şi au abandonat-o pe o stradă din oraşul Cernavodă, în apropierea spitalului, fără a o aduce însă direct în urgenţa unităţii medicale, de teama declarată  de a nu fi recunoscuţi şi eventual opriţi de poliţişti”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Portarul spitalului a fost cel care a găsit cadavrul paznicului şi a alertat medicul de gardă. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

La autospie, medicii legişti au stabilit că bărbatul a murit din cauza unui şoc traumatic şi hemoragic.

„Din relatarea inculpaţilor a reieşit că primul inculpat a răpit-o şi agresat-o pe victimă pentru că o bănuia că ar fi implicată în sustragerea a două baterii-acumulator de la autotrenul său parcat în curtea garajului păzit de victimă, aşa încât a dorit să îi aplice o corecţie şi să o determine să recunoască furtul acumulatorilor”, au mai explicat anchetatorii.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru omor şi lipsire de libertate în mod ilegal, iar ulterior au fost arestaţi pentru 30 de zile.

Actualizare: Din cauza unei erori regretabile, ştirea iniţială se referea la victimă ca fiind o femeie. În realitate, victima crimei din Medgidia este bărbat şi lucra ca paznic la pacarea de TIR-uri.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentStrigăt disperat de ajutor! Un băiețel din Câmpulung Moldovenesc, bolnav de leucemie, are nevoie de bani pentru a rămâne în viață
Articolul următorUluitor! În România, o zi de spitalizare costă 757 de lei, doar patul! Unde merg banii?