Acasă Stiri Administratorul unui liceu, găsit mort în casă, în Neamț. Bărbatul a fost...

Administratorul unui liceu, găsit mort în casă, în Neamț. Bărbatul a fost legat și torturat până în ultima clipă de viață

756
0

Administratorul unui liceu din Neamț a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, a fost legat și supus unor acte de tortură nemiloase până în ultima clipă a vieții sale.O tragedie șocantă a zguduit județul Neamț, după ce administratorul unui liceu, în vârstă de 63 de ani, a fost descoperit mort în propria casă.

RECLAMĂ

Administratorul unui liceu a fost găsit mort în casă

Bărbatul, legat de mâini și torturat până și-a dat ultima suflare, a devenit victima unei crime odioase, declanșând o anchetă masivă din partea autorităților locale.

Potrivit informațiilor furnizate de organele de cercetare penală, cadavrul administratorului Colegiului „Petru Poni” din Roman a fost descoperit în dimineața zilei de miercuri, 6 decembrie 2023, în curtea casei sale din satul Cotu Vameş, comuna Horia. Un suspans înfiorător învăluie localitatea, iar privirile îngrozite ale vecinilor se îndreaptă spre acest caz de violență extremă.

„A fost informat procurorul criminalist, fiind constituită echipă operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti. În cauză, cercetările sunt continuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ“, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Neamţ.

Un suspect a fost reținut

Un suspect a fost deja reținut, fiind vorba despre un recidivist care abia ce ieșise din închisoare și care, aparent, îl ajuta pe administratorul ucis prin gospodărie. Cadavrul bărbatului a fost găsit legat de mâini și de picioare.

https://76fb39e6e33922559674d76957bc4979.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Anchetatorii au format o echipă operativă, inclusiv polițiști de investigații criminale și criminaliști, pentru a cerceta circumstanțele și a aduce dreptate în acest caz cutremurător. Informațiile inițiale indică faptul că suspectul, un consătean care-l ajuta pe administrator cu treburi gospodărești, ar fi recidivist.

„Îl cunosc foarte bine pe cel ucis. Era un bărbat serios, muncitor. Lucra ca administrator la un colegiu și la o grădiniță cu program prelungit. Din câte știm a fost însurat și ar avea un băiat. Din discuțiile pe care le-am avut cu vecinii, am aflat că se presupune că ar fi putut fi ucis de un bărbat care-l ajuta la îngrijirea animalelor. Mama acestuia e asistată social și locuiește într-un container pus la dispoziție de primărie. Am sunat-o când am aflat de cruzimea cu care a fost omorât consăteanul și mi-a spus că nu crede că băiatul ei l-ar fi ucis pentru că, în urmă cu doar câteva zile, s-a întânit cu persoana decedată, care i-ar fi spus că este foarte mulțumită de fiul ei, că e muncitor și își vede de treabă. Se va vedea la anchetă ce s-a întâmplat. Oricum toată lumea e șocată de cruzimea suprimării sale. Geamurile casei erau sparte, iar bărbatul bătut măr a fost găsit legat de mâni și de picioare, în curtea casei”, a declarat viceprimarul Alexandru Mihăilă, potrivit monitorulneamt.ro

În ciuda faptului că un suspect a fost deja reținut, anchetatorii nu exclud posibilitatea ca acesta să aibă complici, adăugând un element de complexitate cercetării.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/administratorul-unui-liceu-gasit-mort-in-casa-in-neamt-barbatul-a-fost-legat-si-torturat-pana-in-ultima-clipa-de-viata-323011.html

RECLAMĂ
Articolul precedentPedofilul din Poliția Română, gest disperat, în pușcărie / Vrea la copilași!
Articolul următorAlina Pușcaș a ieșit din casă doar în halat de baie! Și nu a mers oriunde! De ce a ales vedeta această ținută extravagantă