Acasă Stiri A scăpat de închisoare cu ajutorul TikTok-ului! Cine e tânărul și cum...

A scăpat de închisoare cu ajutorul TikTok-ului! Cine e tânărul și cum a ajuns viral după 11 ani de detenție

488
0

Spynews.ro vă prezintă, în exclusivitate, povestea unui celebru TikToker căruia viața i s-a schimbat la 360 de grade datorită acestei platforme. Are doar 32 de ani, dintre care 11 ani petrecuți în spatele gratiilor. Cine este tânărul, de ce a fost condamnat și ce întorsătură a luat viața acestuia.Mantu Valentin, alias Mandat, așa cum este cunoscut pe TikTok, și-a deschis sufletul în fața noastră și ne-a dezvăluit povestea din spatele omului care acum este urmărit și apreciat de zeci de mii de fani. La doar 32 de ani, TikTokerul a executat 11 ani de închisoare pentru furt, însă, acum viața i-a oferit o nouă șansă.

RECLAMĂ

Cine e tânărul și cum a ajuns viral după 11 ani de detenție

Mandat mărturisește că din cauza anturajului și a faptului că era dependent de jocuri de noroc a ajuns să execute 11 ani de închisoare. Proaspăt eliberat, Valentin spune că provine dintr-o familie bună, de oameni muncitori, a fost crescut în Italia, însă a ales calea ușoară de a face bani, iar asta l-a costat.

„Datorită anturajului am făcut foarte multe prosti la viața mea, foarte multă închisoare. M-am eliberat de curând, pe data de 1 septembrie. Ultimul mandat a fost de 7 ani. În total am executat 11 ani de închisoare. Am 32 de ani, am ajuns în această situație din cauza anturajului, din cauza jocurilor de noroc, toți banii pe care i-am făcut, i-am jucat. Mi-a plăcut viața și uite așa am ajuns să fac atâtea prostii. Provin dintr-o familie bună, ai mei locuiesc în Italia, acolo ne-au crescut și pe noi. Sunt omeni cinstiți, muncesc. Eu sunt din Galați, acolo majoritatea sunt vagabonzi, golani.”, a declarat Mantu Valentin pentru Spynews.ro

Mandat a descoperit TikTok-ul încă de pe vremea când era la închisoare, în Franța. Însă succesul l-a cunoscut abia după ce s-a eliberat. Chiar dacă inițial a luat-o ca pe o joacă, Valentin a reușit să își facă o comunitate impresionantă, ba mai mult, a ajuns în top, iar acum câștigă sume impresionante de bani.

„De când eram la închisoare aveam acest cont de TikTok, pierdeam timpul pe această platformă. La momentul acela nu eram viral. Ultima dată am fost închis în Franța. De când m-am eliberat, pe data de 1 septembrie, am tot intrat pe TikTok, am luat-o ca pe o joacă. Am ajuns ușor, ușor să joc cu toți utilizatori mari. Mi-au venit suținători, am stat timp de 6 săptămâni în top. Această platformă este o nouă șansă la viață pentru mine. Câstig cât să trăiesc și cât să-mi pun și eu un bănuț deoparte, să nu mai fac prosti, să mă gândesc să fac infracțiuni. Câștig câteva mii de euro pe săptămână, depășesc 10.000 de euro pe lună.”, a mai declarat Mandat

A scăpat de închisoare cu ajutorul TikTok-ului

Tânărul spune că viața sa s-a schimbat la 360 de grade de când a descoperit această platformă care i-a oferit foarte multe oportunități. Acum, Mandat este solicitat pentru a promova diferite afaceri. Tânărul îi multumește lui Dumnezeu pentru această nouă șansă și spune că nu se ai gândește să facă infracțiuni, ci este captivat de noua lui viață.

„De când m-am apucat de TikTok și am devenit viral, mi se oferă foarte multe oportunități. M-am apucat de muzică, am fost contactat și de o casă de producție, mi s-a propus ca din luna martie să joc într-un film, personajul meu ar fi un spărgător, ceea ce făceam eu în trecut. Sunt foarte multe saloane de înfrumusețare, de tatuaje, clinici private, care vor colaborări cu mine. Viața mea s-a schimbat la 360 de grade. Am pus stop la tot, nu mă mai interesează golăneala, nu mă mai interesează jocuri de noroc, furturi, nimic. Sunt captivat de TikTok. Am avut și probleme, am fost blocat, au fost oameni care au încercat să mă doboare, i-a speriat faptul că am apărut dintr-o dată și am stat atât de mult în top. Sunt bine așa cum sunt. Chiar dacă au încercat toți TikTokerii mari să mă doboare, eu tot acolo sunt și tot acolo am să fiu, unde îmi este locul. Oamenii mă iubesc pentru că sunt sincer.”, a mai adăugat TikTokerul.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/a-scapat-de-inchisoare-cu-ajutorul-tiktokului-cine-e-tanarul-si-cum-a-ajuns-viral-dupa-11-ani-de-detentie-322940.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCutremur în presa din România: Cătălin Tolontan a fost dat afară de Ringier şi de la Libertatea. Urmează şi alte restructurări: „20% dintre jurnalişti vor fi concediaţi”
Articolul următorPedofilul din Poliția Română, gest disperat, în pușcărie / Vrea la copilași!