Acasă Stiri O mamă vinde un cărucior vechi pentru a hrăni 4 copii, îl...

O mamă vinde un cărucior vechi pentru a hrăni 4 copii, îl găsește a doua zi pe pragul casei cu un bilet înăuntru.

85
0

Anne Sargent stătea pe podeaua bucătăriei, cu lacrimile curgându-i pe față. Era trecut de miezul nopții, singurul moment în care își permitea să-și arate vulnerabilitatea, știind că cei trei copii ai ei dormeau adânc la etaj. Bebelușul care creștea în interiorul ei se mișca ușor, iar ea și-a pus mâna pe burtă. „Îmi pare rău,” a șoptit, simțind un val de vinovăție. „Încerc tot ce pot, dar pur și simplu nu e suficient…”

RECLAMĂ

Cu două luni în urmă, Anne fusese o soție și o mamă fericită, încântată de venirea celui de-al patrulea copil. Nu avea nicio îndoială în privința viitorului ei sau a iubirii soțului ei. Totuși, acel sentiment de siguranță se prăbușise.

Într-o seară, soțul ei, Derek, a venit acasă și a anunțat brusc că pleacă. „De ce?” l-a întrebat Anne, nedumerită. „Credeam că suntem fericiți.”

„TU erai fericită!” a izbucnit Derek. „Tot ce ai făcut a fost să faci copii și să te ocupi de ei. Acum mai e încă unul pe drum, și eu m-am săturat!”

Anne i-a reamintit că mereu și-a dorit copii, că fusese încântat de fiecare sarcină. Dar răspunsul lui Derek a fost rece: „Tot ce te interesa erau copiii. Eu eram doar un cec de salariu! Ei bine, asta s-a terminat.”

La doar trei luni după ce Anne împărtășise cu bucurie vestea sarcinii ei, Derek a plecat. Odată cu plecarea lui, Anne a trebuit să găsească o modalitate de a-și întreține familia, așa că și-a găsit un job part-time la un magazin alimentar. Deși proprietarul i-a oferit ore full-time, Anne nu-și permitea să plătească pentru îngrijirea copiilor, așa că salariul ei abia ajungea, chiar și cu pensia alimentară pe care Derek o trimitea cu greu.

În încercarea de a face față cheltuielilor, Anne a început să-și vândă bunurile dragi. A renunțat la vesela de porțelan moștenită de la bunica ei pentru a acoperi facturile de utilități, și mai târziu, a vândut un set de perie și oglindă din argint din copilărie pentru a cumpăra alimente. Puțin câte puțin, pe măsură ce burta ei creștea, a vândut fiecare obiect valoros pe care îl deținea pentru a-și ține copiii în siguranță și hrăniți.

Într-o zi, când abia mai rămăsese ceva de valoare, Anne s-a trezit uitându-se la vechiul cărucior pe care-l scosese din pivniță. Era același cărucior pe care îl folosise când era bebeluș, și copiii ei îl folosiseră, de asemenea. Deși era din anii ’60, era într-o stare impecabilă. Și-a trecut degetele peste trandafirii delicați pictați pe părțile laterale, știind că are nevoie mai mult de bani decât de cărucior pentru noul bebeluș.

La piața de vechituri, un comerciant i-a oferit 50 de dolari pentru cărucior. Nu era mult, dar Anne a acceptat, sperând că va ajuta să acopere câteva facturi. A plecat, crezând că nu va mai vedea niciodată căruciorul. Dar două zile mai târziu, Anne a fost surprinsă să-l găsească înapoi pe veranda ei, cu un plic în interior.

Biletul spunea: „Te rog să mă suni,” urmat de un număr de telefon. Când Anne a sunat, o femeie pe nume Grace Robbs i-a răspuns. Spre uimirea lui Anne, Grace i-a dezvăluit că fusese iubita lui Derek.

Grace i-a explicat printre lacrimi că descoperise recent că era însărcinată, neștiind de existența lui Anne sau a familiei ei. Dorind să-l surprindă pe Derek, Grace cumpărase căruciorul de la piața de vechituri și îl pusese în sufrageria ei cu un semn pe care scria „Salut, tati!” Dar în loc să fie încântat, Derek explodase de furie, cerându-i de unde luase căruciorul și acuzând-o că încearcă să-l „prindă”.

„Mi-a spus să-l aduc înapoi și să vin să te văd,” a spus Grace, devastată. „Mi-a spus că nu vrea alți copii.”

More…777194259

Anne, deși rănită, a consolat-o pe Grace. Tânăra femeie era singură, fără familie și fără un loc unde să meargă. Avea un loc de muncă, dar nu-și putea permite chiria singură, mai ales cu un copil pe drum.

Într-un moment de solidaritate, Anne a făcut o sugestie. „Mută-te cu noi,” i-a oferit. „Aș putea folosi ceva ajutor cu copiii, și am nevoie să lucrez full-time. Poate ne putem ajuta reciproc.”

Grace, care lucra de la distanță, a fost bucuroasă să fie de acord să aibă grijă de copii în timp ce Anne muncea. Astfel, cele două femei au format un parteneriat neașteptat. Anne a reușit să accepte o poziție full-time la magazinul alimentar, iar Grace a găsit un loc unde ea și copilul ei să aparțină.

Cele două și-au crescut copiii împreună, creând o familie plină de dragoste și sprijin reciproc. Când bebelușul lui Anne s-a născut, Grace a fost alături de ea, iar când a fost rândul lui Grace câteva luni mai târziu, Anne i-a întors favoarea.

Între timp, Derek a avut o serie de relații eșuate. În cele din urmă, s-a întors la ușa lui Anne, cerând să vorbească. „Îmi e dor de tine,” a spus el, așteptând simpatie.

Anne, acum mai puternică și mai fericită, doar s-a uitat la el și i-a răspuns: „Îmi pare rău, nu sunt interesată.” Și cu asta, a închis ușa pentru totdeauna.

sursa https://dromania.ro/o-mama-vinde-un-carucior-vechi-pentru-a-hrani-4-copii-il-gaseste-a-doua-zi-pe-pragul-casei-cu-un-bilet-inauntru-109292?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR01qiuikn2iVuDkLl0Oq26TZyibhTs-mnhk-R8omMzDTdXlD4kRi2tgKKU_aem_y_ESvRvQNKm_2MU_NnO1tw

RECLAMĂ
Articolul precedentSotul meu si amanta…..