Acasă Stiri Cristian Pomohaci a rămas cu păcatul / Decizia instanței este definitivă

Cristian Pomohaci a rămas cu păcatul / Decizia instanței este definitivă

77
0

Fostul preot Cristian Pomohaci ar putea rămâne fără permis, după ce, zilele trecute, judecătorii au respins definitiv cererea de anulare a unei amenzi.În timp ce se judecă pentru anularea unei alte sancțiuni contravenționale, răspopitul Cristian Pomohaci a primit hotărârea definitivă în cazul amenzii pe care a primit-o în urmă cu mai bine de un an. Artistul Pomohaci a pierdut definitiv procesul, așa că, din cauza „păcatelor” făcute la volan, ar putea rămâne fără permisul de conducere. „Respinge ca nefondat apelul declarat împotriva sentinţei civile nr. 240/2024 pronunţate la data de 22.02.2024 de Judecătoria Bistriţa. Definitivă”, este decizia dată de instanță, luna aceasta. Apelul pierdut de Pomohaci la tribunal viza o hotărâre dată la începutul anului, de judecătorie. „Respinge ca neîntemeiată plângerea contravenţională formulată de petentul P C în contradictoriu cu intimatul I P J BISTRIŢA-NĂSĂUD. Menţine procesul-verbal de constatare a contravenţiei şi de aplicare a sancţiunii seria PBNX nr. 0263291 din data de 24.08.2023, încheiat de intimat”, este hotărârea menținută de instanța superioară.

RECLAMĂ
Cristian Pomohaci a fost dat afară din Biserica Ordodoxă Română după ce publicația ziardecluj.ro a dezvăluit că acesta agăța minori și le oferea bani pentru partide de sex.

Fragment din conversaţia preotului Pomohaci cu un minor, publicată de www.ziardecluj.ro:

Pomohaci: Hai să îți spun ceva! Aș putea să am bărbați, să fie aici după mașină și o remorcuță încărcată, aș putea să am bărbați! Nu îmi trebuie! Dar, încă o dată, între mine și tine a fost ceva special! Parcă te-am așteptat din veșnicie! Ți-am mai spus o dată și ai crezut că zic nebunie! Tu știi cum ne-am întâlnit noi?
Victima abuzului: Pe stradă!
Pomohaci: Dar știi cum ne-am întâlnit? Eu trebuia să mă duc, să mă întâlnesc cu cineva, să mă duc la spital, la mama doctorului…
Victima abuzului: Spuneți varianta dumneavoastră, să vedem dacă e aceeași, că apoi vă zic eu. Continuați!
Pomohaci: Și m-am dus, eram cu Mariana, nu cu Mariana, cu doamna aia eram în mașină, și am dus-o și am lăsat-o la spital și, când te-am văzut că treci, am murit! Și am zis că dacă nu fac cunoștință cu băiatul ăsta, înseamnă că nu-s bun de nimic! Și te-ai uitat la mine și m-am uitat la tine! Și m-am dus la spital, am lăsat-o pe doamna aia, dar îți dai seama…
Victima abuzului: Era după Paști!
Pomohaci: Acum e anul de când te știu!
Victima abuzului: Era după Paști, imediat după Paști, anul trecut a fost în 14-15 aprilie! Deci, după Paști! Și ai zis: Hristos a înviat! Eu am zâmbit: Adevărat că a-nviat!
(…)
Pomohaci: Ești prea sensibil! Ești un bărbat frumos sau, nu știu, că nu știu ce! Că nu ești… Nu ești drăguț, ești frumos, mă! Ești frumos!
Victima abuzului: Știu, dar așa ni! Sunt, dar nu prea!
Pomohaci: Ne mai vedem, ne mai vedem! Mi-o arăți, nu mi-o arăți?!
Victima abuzului: Păi, o să v-o arăt! Dar nu, nu așa, în mașină, că e aiurea și…
Pomohaci: Când?
Victima abuzului: Într-o zi! Săptămâna asta! Să v-o arăt acum?
Pomohaci: Da, sigur!
Victima abuzului: Să vă arăt ciocanul? Nu știu, în loc să-i zici ciocan, poți să îi zici, nu știu, dacă sunteți preot, poate vă simțiți nașpa!
Pomohaci: Să îi zici ciocan, că eu știu ce înseamnă ciocan!
Victima abuzului: Eu stau cu dumneavoastră, încerc să am relație cu dumneavoastră, să fie bine, dar am și eu nevoie de ajutor, de un sprijin, de ceva, de…
Pomohaci: Încă o dată! Nu o să fii niciodată fără să fii remunerat pentru ceva. Depinde de ceea ce știi să faci! Încă o dată, dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex, te plătesc pentru sex! Dacă între noi o să fie o relație de prietenie, atunci eu știu ce am de făcut, deci nu o să trebuiască să îmi ceri tu sau să trebuiască să mă cauți tu, că știu eu ce am de făcut pentru tine!

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/cristian-pomohaci-a-ramas-cu-pacatul-decizia-instantei-este-definitiva-342195.html

RECLAMĂ
Articolul precedentFamilia lui Petrică Mâțu Stoian, ultimele pregătiri pentru pomana de trei ani de la moartea cântărețului! Sora interpretului, distrusă de dor: ”Încă am numărul lui de telefon, îmi e foarte greu”
Articolul următorJador, spectacol în plină stradă! A cântat și a strâns donații de la trecători