Acasă Stiri Secretar nou la Primăria Bumbești Jiu! Fostul ocupant al postului a obținut...

Secretar nou la Primăria Bumbești Jiu! Fostul ocupant al postului a obținut nota 4.90, iar după contestații 4.50!

86
0

Loredana Diaconescu, fostul secretar al Primăriei Peștișani a promovat recent concursul de ocupare al postului de secretar al Primăriei Bumbești Jiu. Practic, Diaconescu i-a suflat postul lui Liviu Buciu care nu a reușit să promoveze concursul pentru acest post deși a exercitat funcția de secretar al acestui UAT încă din luna ianuarie, înainte fiind juristul primăriei, și anterior, consilierul juridic al Primăriei Turcinești.

RECLAMĂ

Trebuie menționat că Primăria Bumbești Jiu a avut, înainte să îl mandateze, fără concurs, pe Buciu, secretar pe Bucșenaru Nicolae. Respectivul a fost menținut în funcție de către primarul Constantin Bobaru încă trei ani, deși se pensionase între timp.

După alegerile locale, Bobarul l-a preluat consilier personal pe fostul secretar Bucșenaru, împărțind același birou cu Liviu Buciu, probabil pentru a-i face munca fostului avocat, devenit secretar de primărie.

Buciu revine acum pe postul de jurist al Primăriei Bumbești Jiu, și va împărți același birou cu fostul secretar, în timp ce Loredana Diaconescu, totodată lider de sindicat al funcționarilor publici din Gorj, își va ocupa postul obținut prin concurs la vârful instituției publice. Urmare a acestei schimbări, neașteptate, concursul de ocupare a postului de secretar fiind organizat corect, ne așteptăm că primăria să de-a dovada de transparență în activitățile acesteia și mai ales legat de legalitatea actului de conducere. Se așteaptă ca noul secretar sa sprijine toți consilierii sa elaboreze proiecte in folosul comunității pentru că acest aspect este trecut în fișa postului.

sursa:https://www.gorjonline.ro/secretar-nou-la-primaria-bumbesti-jiu-fostul-ocupant-al-postului-a-obtinut-nota-4-90-iar-dupa-contestatii-4-50/

RECLAMĂ
Articolul precedentUn cunoscut artist din Târgu Jiu, internat la Spitalul 700. Ce a spus acesta despre condițiile din unitatea medicală
Articolul următorSURSE: Consilierul județean PNL, Nelu Pavel, săltat de DIICOT! Mai multe rude ale liderului romilor, cercetate într-un dosar de trafic de droguri! Sute de mii de euro și o cantitate impresionantă de aur, descoperite la percheziții!