Acasă Stiri FOTO Primele imagini cu Nelu Tătaru în cabinet cu diverse sume de...

FOTO Primele imagini cu Nelu Tătaru în cabinet cu diverse sume de bani pe birou

132
0

Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, apare în imagini în cabinetul său de la Spitalul din Huși cu diferite sume de bani. Reamintim că procurorii DNA au început urmărirea penală în cazul său pentru fapte de luare de mită. Nelu Tătaru (PNL) a respins categoric acuzațiile.

RECLAMĂ

Ministerul Justiţiei a transmis la Parlament o scrisoare referitoare la cererea de încuviinţare a percheziţiei informatice şi domiciliare privindu-l pe deputatul Nelu Tătaru.

Fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru (PNL) este anchetat de DNA pentru luare de mită de la pacienți, sub formă de sume mici de bani sau produse agricole. Procurorii au 57 de acte materiale în acest caz. Tătaru este președintele organizației PNL Vaslui și a fost desemnat deja pentru un nou mandat de deputat la alegerile parlamentare. El a fost ministru al Sănătății în perioada martie – decembrie 2020, în timpul pandemiei de COVID-19. La perchezițiile efectuate de către DNA Iași la spitalul din Huşi unde lucrează Nelu Tătaru ca medic chirurg ar fi fost găsite și înregistrări video care îl prezintă pe fostul ministru în timp ce ar lua mită, spun sursele G4Media.

Imagini cu Nelu Tătaru. Sursa: Dosarul DNA trimis la Parlament pentru ridicarea imunității

SURSA:https://www.g4media.ro/foto-primele-imagini-cu-nelu-tataru-in-cabinet-si-cu-diverse-sume-de-bani-pe-birou.html

RECLAMĂ
Articolul precedentLovitură devastatoare pentru impresarul condamnat în dosarul „Haiducii” / Plătește pentru tot
Articolul următorAdi Mutu, discuție cu soția despre scandalul Nordis. „Diabolic! Îi spuneam că mergem acolo și mai găsim trei proprietari”