Acasă Stiri Nicolae Ciucă spune că ”nu s-a prins toată lumea de ironie” în...

Nicolae Ciucă spune că ”nu s-a prins toată lumea de ironie” în episodul de la Măruță devenit viral, în care a spus că trei calități pe care Ciolacu le are și el nu sunt „onoare, respect și predictibilitate”

168
0

Nicolae Ciucă spune despre episodul devenit viral de la PRO Tv, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, că ”nu s-a prins toată lumea de ironie” în momentul în care a spus că cele trei calități pe care Marcel Ciolacu le are și el nu le are sunt „onoare, respect și predictibilitate”.

RECLAMĂ

Ciucă a spus că lumea nu s-a prins de „tâlcul” răspunsului și că era ”clar că era o glumă” pentru că ”onoarea, respectul și predictibilitatea” sunt tocmai ”condimentele care lipsesc din rețeta lui Marcel Ciolacu”:

  • „Câteva lucruri de la emisiunea lui Cătălin Măruță, căruia îi mulțumesc pentru invitație și alături de care m-am simțit excelent:
    1. N-am încercat sosul iute! Și aș fi avut ocazia să văd cât de ‘hot’ e să nu dezvălui întrebările. Data viitoare, să fie direct cel mai iute!
    2. Nu s-a prins toată lumea de ironie, de tâlcul răspunsului, cum se spune pe la noi. Am crezut că e clar că era o glumă, dar dacă n-a fost destul de ‘picantă’, o explic acum: onoarea, respectul și predictibilitatea sunt tocmai condimentele care lipsesc din rețeta lui Marcel Ciolacu! 😉”.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a fost pus marți în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, să numească trei calități ale liderului PSD, Marcel Ciolacu, pe care el însuși nu le are.

„Onoare, respect, predictibilitate”, a răspuns Nicolae Ciucă. El a insistat pe acest răspuns chiar și după ce moderatorul l-a întrebat, stupefiat, dacă nu cumva a înțeles greșit întrebarea: „Numiți trei calități pe care le are Marcel Ciolacu și nu le aveți dvs”.

”Simt că e o capcană la mijloc. Sigur rămâne răspunsul ăsta?”, a mai spus moderatorul Măruță, uimit de răspunsul lui Nicolae Ciucă.

Ulterior, în cadrul emisiunii, Ciucă a spus că „este un răspuns cu tâlc”.

SURSA: https://www.g4media.ro/nicolae-ciuca-spune-ca-nu-s-a-prins-toata-lumea-de-ironie-in-episodul-de-la-maruta-devenit-viral-in-care-a-spus-ca-trei-calitati-pe-care-ciolacu-le-are-si-el-nu-sunt-onoare.html

RECLAMĂ
Articolul precedentUn primar din Argeș a cerut ordin de protecție împotriva propriei secretare: o acuză că l-a agresat de două ori într-o lună / Primarul a fost trimis în judecată în urmă cu trei ani pentru incendierea intenționată a clădirii primăriei
Articolul următorKelemen Hunor ironizează amenințările liberalilor că rup Coaliția: Câinele nu pleacă de la măcelărie