Acasă Stiri Accident grav, cu răniți, în Gorj, provocat de o șoferiță care a...

Accident grav, cu răniți, în Gorj, provocat de o șoferiță care a mers cu spatele. O femeie se zbate între viață și moarte

96
0

Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un microbuz a intrat într-o mașină care nu s-ar fi asigurat la ieșirea de pe un podeț.

RECLAMĂ

În impact, vehiculul cu patru muncitori la bord ar fi ricoșat într-un alt autoturism. Acesta din urmă a lovit doi soți aflați pe marginea drumului.

Femeia – medic anestezist la Târgu Jiu – este în stare gravă.

Scenele șocante s-au petrecut în localitatea Țicleni, chiar în fața casei doctoriței de 53 de ani, medic anestezist la Spitalul din Târgu Jiu. Femeia tocmai ce-și îngropase socrul, iar, după înmormântare și-a condus două dintre prietene la mașină.

Șoferița a încercat să iasă cu spatele de pe un podeț, însă nu s-ar fi asigurat. În acel moment, pe drum venea un microbuz în care erau patru muncitori.

Constantin Tănăsoiu, șofer microbuz: „A intrat direct în mine, se vede partea față. Am ricoșat în mașina cealaltă și mașina a lovit persoanele alea”.

Doctorița era pe margine împreună cu soțul, un bărbat de 53 de ani. În momentul impactului, se pregăteau să intre în casă, spun martorii. Nu au mai putut scăpa la timp.

Localnic: „Bărbatul ei a apucat să intre mai mult și ea a rămas mai la capul podului. A lovit-o mașina și a aruncat-o”.

Vecin: „Dânsa a fost cel mai grav rănită și a fost prinsă între mașini și gard acolo sau poartă”.

Imediat, oamenii aflați în curte, dar și vecinii au ieșit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. La fața locului au sosit și salvatorii.

Localnică: „Ea aici, jos, și bărbatul ei mai încolo. Pe ea au resuscitat-o, și-a revenit, dar nu știu ce are”.

Localnic: „Bietul om, asta îi mai trebuie. Băgă pe taică-su în pământ și acum asta la spital”.

Cei doi soți au fost transportați la spital, alături de femeile din vehicul și un pasager din microbuz. Colegii doctoriței se luptă acum pentru viața ei.

Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt l SJU Târgu Jiu: „Este în stare foarte gravă, din cauza traumatismelor suferite. A fost stabilizată în UPU și va fi transferată către un spital din capitală”.

Cei doi șoferi au fost verificați cu etilotestul și nu consumaseră alcool. Polițiștii au deschis, acum, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.Sursa: Pro TV

RECLAMĂ
Articolul precedentCristian Boureanu, scandal cu repetiție cu poliția / Se întâlnesc la bară
Articolul următor| Cea mai dorită femeie din lume a împlinit 30 de ani: are 3 copii cu 2 bărbați diferiți, a bifat 3 logodne, dar n-a ajuns niciodată la altar- Imaginea care i-a înnebunit pe fani