Acasă Stiri Dacă ai văzut-o pe femeia din imagine, sună la 112! Elena are...

Dacă ai văzut-o pe femeia din imagine, sună la 112! Elena are 53 de ani și familia a dat-o dispărută. Înainte să plece de acasă ar fi spus că vrea să își pună capăt zilelor

125
0

Dacă ai văzut-o pe femeia din imaginea de mai jos, anunță autoritățile! Rujan Elena are 53 de ani și e din localitatea Dăești, judeţul Vâlcea. Femeia a fost dată dispărută de familie. Înainte să plece de acasă ar fi spus că vrea să își pună capăt zilelor.Rujan Elena, o femeie în vârstă de 53 de ani, este căutată de oamenii legii după ce a plecat de acasă, din localitatea Dăești, județul Vâlcea, și nu a mai revenit la domiciliu. Mai mult, înainte de a părăsi locuința, femeia ar fi anunțat că vrea să se sinucidă.

RECLAMĂ

Dacă ai văzut-o pe femeia din imaginea de mai sus, sună la 112!

Rujan Elena este căutată cu disperare de apropiați. În cursul zilei de azi, 3 octombrie 2024, oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că femeia în vârstă de 53 de ani a plecat de acasă, din localitatea Dăești, și nu a mai revenit.

Potrivit informațiilor, observatornews.ro, înainte de a părăsi domiciliul, femeia ar fi scris un mesaj pe rețelele de socializare și ar fi dat de înțeles că vrea să își pună capăt zilelor.

Rujan Elena are o înălțime de aproximativ 1,60 metri, 68 de kilograme, par scurt, ten deschis și nu are semne particulare. În momentul în care a dispărut, femeia purta blugi și geacă de culoare închisă și o bluză roșie.

Toți oamenii care pot oferi informații cu privire la femeia în cauză sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost dat dispărut

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Sebeșu de Jos, a fost dat dispărut după ce a plecat într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit la domiciliu.“La data de 03 octombrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în seara zilei de 02 octombrie a.c., fratele său, MUNTEAN TEOFIL, în vârstă de 43 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Sebeșu de Jos, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă. Acțiunea de căutare are loc în extravilanul localității de domiciliu a bărbatului”, a transmis IPJ Sibiu.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/daca-ai-vazuto-pe-femeia-din-imagine-suna-la-112elena-are-53-de-ani-si-familia-a-dato-disparuta-inainte-sa-plece-de-acasa-ar-fi-spus-ca-vrea-sa-isi-puna-capat-zilelor-foto-341509.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDecizie de ultimă oră în dosarul fiului de judecător care a făcut pușcărie în clubul cu piscină / S-a schimbat… modificarea!
Articolul următor„La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii.