Acasă Stiri Fiul unui fost șef din CEO, prins cu substanțe susceptibile de a...

Fiul unui fost șef din CEO, prins cu substanțe susceptibile de a fi psihoactive în mașină. Tânărul a ieșit pozitiv la Drugtest

99
0

Carlos Lupulescu (25 de ani), fiul lui Ion Lupulescu, fost șef de Investiții al Exploatării Miniere Roșia, din cadrul CEO, a fost prins, joi după-masă, cu substanțe susceptibile de a fi psihoactive în mașină. Acesta a ieșit pozitiv la Drugtest, la canabis. Mai mult decât atât, polițiștii au mai găsit în mașina acestuia dispozitive folosite la confecționarea drogurilor. Echipajul de la Rutieră a fost pe fază și a descoperit toate aceste echipamente și fragmente de substanțe susceptibile de a fi psihoactive.

RECLAMĂ

Carlos Lupulescu a fost oprit de un echipaj al Poliției Rovinari în zona Gării, din localitate. Acesta are acum dosar penal.

Cercetat disciplinar Carlos Lupulescu mai este cercetat pentru vătămarea corporală a unui coleg de muncă. Fiul fostului șef de la Investiții de la EMC Roșia lucra la depozitul de cărbune de la Rovinari, dar a avut un conflict cu un coleg, care a susține că a fost mușcat de mână de acesta. De asemenea, alți colegi s-au plâns pentru că au fost amenințați de fiul fostului bos din minerit. S-a făcut o cercetare disciplinară și a fost mutat la secția de asecări, acolo unde, potrivit lucrătorilor de la CEO, nu prea se vine la serviciu.
Ca tabloul să fie complet, fostul bos din minerit, care s-a aflat în fruntea investițiilor când s-a construit cartierul de strămutați de lux din Primăverii, s-a pensionat, după care a fost reangajat la CEO.

sursa:https://www.gorjonline.ro/foto-fiul-unui-fost-sef-din-ceo-prins-cu-substante-susceptibile-de-a-fi-psihoactive-in-masina-tanarul-a-iesit-pozitiv-la-drugtest/

RECLAMĂ
Articolul precedentDiana Șoșoacă și-a depus candidatura la președinție. “Este pentru prima dată în istorie”
Articolul următorLa 6 ani de la căsătorie, soția unui milionar gorjean, dă cărțile pe față: „Pe el l-am vrut. Și am sacrificat tot și nu am greșit!”