Acasă Stiri Urgii în casa bunicii, la Miroslava! Adolescenta violată de verișorul mai mare...

Urgii în casa bunicii, la Miroslava! Adolescenta violată de verișorul mai mare era supusă la perversiuni, cel puțin, o dată pe săptămână. Detalii înfiorătoare din anchetă

176
0

Ies la iveală detalii înfiorătoare. Urgiile de la Miroslava, în care adolescenta era violată de cel puțin o dată pe săptămână de verișor s-au petrecut în casa bunicii celor doi. Procurorii ieșeni au oferit câteva detalii despre acest caz. Detalii înfiorătoare au ieșit la iveală, în cazul adolescentei care a fost violată, timp de șase ani, de verișorul ei mai mare. Procurorii ieșeni au făcut câteva precizări. „În data de 12.04.2024, organele de poliție au fost sesizate cu privire la faptul că o persoană de gen feminin, în vârstă de 16 ani, a întreținut mai multe relații sexuale împotriva voinței sale, în perioada 2017-12.04.2024 cu verișorul său, aceștia locuind la domiciliul bunicii celor doi, din județul Iași, motiv pentru care, la aceeași dată, s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, prev. de art. 218 alin. 1, 3, lit. b, c Cod penal. În urma continuării cercetărilor, prin ordonanța din data de 14.09.2024, a fost pusă în mișcare acțiunea penală față de o persoană de gen masculin, sub aspectul comiterii  infracțiunilor de viol în formă continuată, viol săvârșit asupra unui minor în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată și agresiune sexuală asupra unui minor în formă continuată”, a declarat procurorul Ștefan Fânariu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

RECLAMĂ

Urgii în casa bunicii, la Miroslava. Adolescentă violată de verișor, cel puțin o dată pe săptămână

Marian Claudiu Afrăsânei a început să-și abuzeze verișoara imediat după ce a împlinit 14 ani.

„În ce privește circumstanțele faptice, până la acest moment, procesual, s-au reținut următoarele: Inculpatul și persoana vătămată de gen feminin sunt verișori, aceștia având domiciliul la bunica celor doi, situat într-o comună din județul Iași. Începând cu anul 2018, de la momentul împlinirii de către inculpat a vârstei de 14 ani și până în luna decembrie a aceluiași an, când persoana vătămată avea vârsta de 11 ani, dar și începând cu luna iulie a anului 2020 și până la data de 12.04.2024, inculpatul ar fi întreținut, la diferite intervale de timp și cu o frecvență cel puțin săptămânală, raporturi și acte sexuale cu persoana vătămată, prin constrângere fizică și psihică. În aceleași intervale de timp, anterior menționate, dar în alte împrejurări decât cele în care ar fi avut loc raporturile și actele sexuale, inculpatul ar fi atins-o în zona intimă și a sânilor pe aceeași persoană vătămată, de asemenea, prin constrângere fizică și psihică” a mai precizat procurorul Ștefan Fânariu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Ani grei de pușcărie pentru violator, dacă va fi găsit vinovat
Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă să stea ani grei după gratii.
„Prin ordonanța din data de 13.09.2024, dispusă de organele de cercetare penală, s-a dispus reținerea inculpatului pentru o durată de 24 de ore, iar la data de 14.09.2024, Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Iași a admis cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, dispunând arestarea preventivă a acestuia, pentru o durată de 30 de zile. Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție”, a declarat procurorul Ștefan Fânariu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.Pentru viol este, acum, cercetat și un individ care și-a abuzat fiica. Acesta este trimis în judecată și riscă ani grei de închisoare. Urgiile din casa bunicii de la Miroslava o vor urmări pe adolescenta violată de verișor, probabil, mult timp de acum înainte.

sursa:https://www.bzi.ro/urgii-in-casa-bunicii-la-miroslava-adolescenta-violata-de-verisorul-mai-mare-era-supusa-la-perversiuni-cel-putin-o-data-pe-saptamana-detalii-infioratoare-din-ancheta-5066971

RECLAMĂ
Articolul precedentConcurs aranjat la Spitalul de Copii „Sf. Maria”? Unul dintre candidați ar fi fost favorizat pe față: „A fost o sfidare… Doamna aceasta care a și câștigat era cunoscută în tot spitalul”
Articolul următorA lovit unul dintre cele mai puternice taifunuri din istorie: De 75 de ani nu s-a mai văzut așa ceva