Acasă Stiri Un elev de 13 ani și-a atacat colegii și pe o profesoară...

Un elev de 13 ani și-a atacat colegii și pe o profesoară cu un ciocan. În urma incidentului, o fată a ajuns la spital cu râni grave la gât.

83
0

Un elev de 13 ani și-a atacat colegii și pe o profesoară cu un ciocan. În urma incidentului, o fată a ajuns la spital cu râni grave la gât.

RECLAMĂ

Incident extrem de grav la o școală din Rusia, acolo unde un elev și-a atacat colegii și o profesoară cu un ciocan. Din păcate, în urma evenimentului, o fată de 13 ani a ajuns la spital în stare gravă, având gâtul tăiat.

Un elev și-a rănit 3 colegi și o profesoară cu un ciocan, la o școală din Rusia. Fată de 13 ani, în stare gravă

În total, patru persoane au fost rănite luni, 16 septembrie, într-o școală din Celeabinsk, în Ural. Un elev de doar 13 ani le-a atacat cu un ciocan, au anunţat autoritățile locale, citate de presa internațională.

Au fost răniți 3 elevi și o profesoară. În acest moment, o fată de doar 13 ani se zbate între viață și moarte pe un pat de spital după ce i-a fost tăiat gâtul de către colegul ei

Din datele The Sun, atacatorul, în vârstă de 13 ani, ar fi fost înarmat cu un ciocan, un cuțit și pistol atunci când a agresat trei elevi și un profesor de la școala din Rusia.

În sala de clasă a școlii din Celeabinsk au fost scene de groază. Elevii atacați au fost plini de sânge după ce băiatul a intrat în clasă și a lansat atacul nemilos.

Profesoara de biologie atacată, Nina Shoshina, în vârstă de 57 de ani, a fost rănită în timp ce încerca să-l oprească pe adolescent și să-și protejeze elevii din clasă.

Suspectul acestui atac sângeros, numit public Roman G., a fost reținut de poliție. Fata rănită grav, pe nume Valeria E., a ajuns la spital unde este supusă unei intervenții chirurgicale, scrie sursa citată. O a doua fată rănită de băiat a fost și ea operată de urgență. Starea ei nu este, din fericire, atât de gravă.

Profesoara rănită a spus că atacatorul a intrat în sala de biologie cu cinci minute înainte de sfârșitul orei, având un pistol și un ciocan asupra sa. ”Nu a spus nimic, doar a țipat”, mărturisește Nina Shoshina.

Am început imediat să țip pentru a-l opri. Am alergat spre el, dar fetele au fost puțin mai rapide. Le-a lovit pe amândouă în cap cu un ciocan. Eu am fost lovită la braț, la umăr și la cap”, mai spune profesoara.

Cu câteva ore înainte de atac, elevul a postat un mesaj pe rețelele de socializare împotriva președintelui rus Vladimir Putin. ”Putin a înrobit populația”, a scris el.

sursa:https://www.fanatik.ro/un-elev-si-a-atacat-colegii-si-o-profesoara-cu-un-ciocan-fata-de-13-ani-in-stare-grava-la-spital-cu-gatul-taiat-20827925?utm_term=Autofeed&utm_campaign=ECBF&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3B513NyvY-GiCe00nwtrKq8AofAuAUkrgBqGcX6-S8JPEfMoBt0qE_W9w_aem_QpgD9zfAfOFAVFBfNR12RQ#Echobox=1726490512

RECLAMĂ
Articolul precedentCe s-a întâmplat, de fapt, în meciul pierdut de Universitatea Craiova cu Poli Iași?
Articolul următorHoroscop: Nativii Rac vor depăși, în sfârșit, niște bariere emoționale