Acasă Stiri Declarațiile sfâșietoare ale tatălui român din Leeds, ai căror copii au fost...

Declarațiile sfâșietoare ale tatălui român din Leeds, ai căror copii au fost luați de autorități. Cu lacrimi în ochi, bărbatul spune că își poate crește micuții: „Am muncit…”

274
0

Cu lacrimi în ochi, un tată român din Leeds explică tuturor că le poate oferi copiilor săi strictul necesar și imploră autoritățile să îi lase pe cei mici să se întoarcă acasă. Declarațiile sfâșietoare ale bărbatului. O familie de români care a fost implicată în scandalul din Leeds e distrusă de durere. Copiii le-au fost luați de autorități, iar acum tatăl acestuia nu știe ce să mai facă și cum să îi convingă pe oamenii legii că își poate crește micuții și că le poate oferi tot ceea ce au nevoie.

RECLAMĂ

Declarațiile sfâșietoare ale tatălui român din Leeds, ai căror copii au fost luați de autorități

După ce asistenții sociali au luat copiii unei familii de români stabilită în Leeds, s-a dezlănțuit haosul. De furie, mai multe mașini au fost incendiate, iar românii s-au luat la bătaie cu oamenii legii care au venit la fața locului pentru a potoli tensiunile.

Un tată ai cărui copii au fost luați din locuință susține că cei mici au fost bine îngrijiți și că le-a fost oferit stricul necesar.

”Sunt în Marea Britanie de doi ani de zile, nu trăiesc pe socialele Angliei. Nu am social. Copiii mei nu au social în Marea Britanie. Am muncit în fabrică, cu acte, și la scrab la fel, cu acte legale. Dețineam două munci să pot să-mi întrețin familia și să le ofer tot strictul necesar copiilor.”, spune, cu lacrimi în ochi, bărbatul.

Ce i-a determinat pe românii din cartierul Leeds să protesteze violent

După ce un bebeluş de 7 luni, copil al familiei de români, a fost transportat la spital cu o rană la cap, Serviciile Sociale din Marea Britanie au venit să îi ia pe micuți din locuința părinților săi. Ștefania Banu, reprezentantă a ONG-ului Roconnect, a spus ce anume i-a determinat pe românii din cartierul Leeds să protesteze violent.

„O soră și-a scăpat frățiorul din brațe, n-a vrut să spună nimic de frică și, până și-a făcut ea curaj să spună, doctorii de aici n-au înțeles de ce bebelușul avea rană la cap. Nu a fost nimeni agresat”, a explicat Ștefania Banu, reprezentantă a ONG-ului Roconnect, scrie antena3.ro.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/declaratiile-sfasietoare-ale-tatalui-roman-din-leeds-ai-caror-copii-au-fost-luati-de-autoritati-cu-lacrimi-in-ochi-barbatul-spune-ca-isi-poate-creste-micutii-am-muncit-video-338392.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0lMvXcAEbCCj7tMpU71nTNrKmpF-97Z7bFmagB1Y4UW8G29vqKZXQ735Y_aem_AnKZOEMfHq0y2uPNTR4Wuw

RECLAMĂ
Articolul precedentO cântăreață din România i-a mai dat o șansă celui care a înșelat-o: ”Nu pot să-l țin că e bărbat, dar să le facă cu cap”
Articolul următorCristina Ich, dezbrăcată de secrete! Vedeta vorbește pe șleau despre relația cu Alexandru Pițurcă! Ce spune despre un al doilea copil