Acasă Life Style ”Nu mi-a fost deloc teamă”. Amanta și soția au mers pentru el...

”Nu mi-a fost deloc teamă”. Amanta și soția au mers pentru el în Germania. Cum s-a încheiat totul

503
0

Anglia a trecut din nou pe lângă trofeu la Campionatul European, după ce a pierdut finala EURO 2024 în fața Spaniei, scor 1-2. Reprezentativa Albionului a fost învinsă în ultimul act și în urmă cu 3 ani, de Italia.La unele jocuri ale Angliei de la turneul final din Germania, Kyle Walker (34 de ani) a fost susținut din tribune de Annie Kilner, soția sa împreună cu care are 4 copii, dar și de amanta Lauryn Goodman, care i-a dăruit doi copii.Lauryn Goodman, după ce a fost la EURO 2024 pentru a-l vedea pe Kyle Walker: ”Am fost acolo pentru Kairo

RECLAMĂ

Cele două au stat în sectoare diferite, iar oamenii care s-au ocupat de securitate în cadrul delegației Angliei au stat cu ochii pe Lauryn Goodman, pentru nu a ajunge în preajma soției lui Walker.

Totul s-a terminat cu bine, femeile din viața fundașului naționalei ”Celor Trei Lei” nu s-au întâlnit, iar la câteva zile distanță Goodman a dezvăluit de ce a riscat să provoace un scandal imens.

Lauryn Goodman a declarat că a vrut să-l ducă pe Kairo (4 ani), unul dintre copiii pe care-i are cu Walker, să-și vadă tatăl pe viu la probabil ultimul European din carieră. În plus, aceasta a transmis că nu și-a pus problema ce s-ar întâmpla dacă ar fi dat nas în nas cu Annie Kilner.

Nu aveam cum să nu-l duc pe Kairo la EURO. Ar fi putut fi ultima sa șansă (n.r.- de a-l vedea pe tatăl său la un Campionat European) și am vrut să fie ceva de care să-și amintească mereu.

Nu am fost acolo pentru a le face pe plac altor oameni. A fost despre Kairo și despre ce-l face pe el fericit. Nu am de ce să fiu hărțuită. Nu mi-a fost deloc teamă că m-aș putea întâlni cu ea (n.r.- cu Annie Kilner).

Nici nu mi-a trecut prin cap asta. Nu mi-a păsat absolut deloc, am fost acolo pentru Kairo, dacă cineva are ceva împotriva, e problema lui, nu a mea”, a spus Lauryn Goodman, potrivit The Sun.

sursa:https://www.digisport.ro/special/nu-mi-a-fost-deloc-teama-amanta-si-sotia-au-mers-pentru-el-in-germania-cum-s-a-incheiat-totul-3070205

RECLAMĂ
Articolul precedentUniversitatea Craiova l-a cedat pe Jovan Markovic la altă echipă din SuperLigă
Articolul următorWilliam Baeten, șocat de anunțul lui Gigi Becali că transferul său la FCSB ar putea pica sau că i s-ar putea rezilia contractul dacă are probleme la genunchi!