Acasă Life Style Ce să faci cu fructele prea coapte. 5 idei ca să eviți...

Ce să faci cu fructele prea coapte. 5 idei ca să eviți risipa

431
0

Fructele prea coapte sunt o provocare pentru toată lumea, având în vederea că majoritatea oammenilor le aruncă la coșul de gunoi. Dacă vrei să eviți risipa și să le folosești eficient, îți prezentăm cinci idei în acest scop.Consumul de fructe este esențial în această perioadă, mai ales cele care conțin multă apă. Acest lucru vine și cu un posibil dezavantaj, căci din cauza căldurii se pot coace prea mult și e posibil să nu ai timp să le mănânci. Nu trebuie să te îngrijorezi, căci există multe metode prin care poți să le folosești cu succes.

RECLAMĂ

Ce să faci cu fructele prea coapte

Spre deosebire de alte produse, precum lactatele, vestea bună este că fructele pot fi folosite și mai târziu, după ce le-ai cumpărat. Deși va părea o idee bună să le arunci, acestea sunt foarte utile în bucătărie. Fructele foarte coapte sunt mai dulci decât celelalte, motiv pentru care pot fi folosite în mai multe moduri.

De exemplu, poți să folosești aceste fructe pentru deserturi. Textura și gustul lor vor fi o combinație de arome pentru desertul tău. Atât merele, cât și alte fructe precum piersici, prune sau pere aduc un beneficiu greu de trecut cu vederea desertului tău.

Fructele foarte coapte pot fi folosite și la băuturi răcoritoare, precum este și smoothie. Aceste fructe pot fi folosite și pentru a face sosuri și topping-uri pentru deserturi, căci sunt moi și foarte dulci. Dacă vrei să le folosești într-un mod tradițional, poți să faci dulceață din fructele foarte coapte.

Cum să ieși din tipare în bucătărie

O idee mai puțin întâlnită pentru a folosi fructele foarte coapte este să prepari din ele un sos delicios pentru friptură.Cele mai căutate fructe în acest scop sunt portocalele, căci vin cu o aromă deosebită pentru preparatul tău. Poți să folosești și prune sau piersici, dar totul depinde de tipul de carne pe care îl gătești.

sursa:https://spynews.ro/beauty-lifestyle/ce-sa-faci-cu-fructele-prea-coapte-5-idei-ca-sa-eviti-risipa-338100.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCare este secretul frumuseții Georgianei Lobonț. La ce apelează artista pentru a arăta impecabil după două nașteri
Articolul următorMihaela Sultan va lansa PREMIERA celui mai nou colaj dedicat soferilor, vineri 19 Iulie