Acasă Stiri „Bă, băieți!” Ce le-a spus Miodrag Belodedici polițiștilor când a fost oprit...

„Bă, băieți!” Ce le-a spus Miodrag Belodedici polițiștilor când a fost oprit și ce alcoolemie avea

128
0

Miodrag Belodedici (60 de ani) a rămas fără permis de conducere, după meciul de adio al Generației de Aur.

RECLAMĂ

Miodrag Belodedici a fost oprit de Poliție după petrecerea Generației de Aur și a rămas fără carnet

Fostul mare internațional a plecat în jurul orei 04:00 de la petrecerea Generației de Aur și, după o ”urmărire cu girofarurile pornite”, a fost oprit de Poliție, după cum chiar el a povestit.

La etilotest, lui „Belo” i-a ieșit o alcoolemie de 0,08 la mie. Fostul fotbalist a fost sancționat contravențional și a rămas fără permis timp de 90 de zile.

„M-au oprit când am ieșit de la petrecere, de la restaurant. Au stat acolo și au așteptat. Am plecat frumos, mergeam încet, cât era? 4.00 dimineața.”, a declarat Belodedici, pentru Libertatea.

„La etilotest, valoarea a fost de 0,08. Vă dați seama cât de beat eram? Am fost sancționat contravențional, iar la Poliție am stat două ore. Le-am spus ‘Bă, băieți, eu nu sunt beat! Uitați, stau într-un picior! Merg, sunt normal, am băut un pahar’.”, a mai afirmat Belodedici.

Miodrag Belodedici nu a lipsit de la dineul ”Generației de Aur”. Acesta nu a venit singur la dineul organizat la un local din centrul Bucureștiului, ci alături de partenera sa.

Miodrag Belodedici este într-o relație cu Cornelia, dar rare sunt momentele în care cei doi apar împreună în spațiul public.

S-a întâmplat vineri seară. O imagine cu cei doi a ajuns în mediul online, fiind publicată de Loredana Groza, artista prezentă la dineu și care a recunoscut că îl simpatiza pe fostul fotbalist profesionist în adolescență.

”Am rămas trăsnit. Cum să vii așa?”. Apariția de la dineul ”Generației de Aur” care a stârnit indignare în direct la TV

Jose Mourinho (61 de ani) a fost prezent la dineul organizat cu o seară înaintea meciului dintre ”Generația de Aur” și ”Selecționata Lumii”.

Marele antrenor portughez a fost atracția serii, dar a ieșit în evidență și într-un mod negativ, ca urmare a vestimentației alese, care poate fi văzută în galeria foto de mai sus.

Dacă toți ceilalți invitați, fie că este vorba despre bărbați sau despre femei, au avut ținute elegante, Jose Mourinho a venit într-un tricou de culoare albă și o pereche de pantaloni gri.

La emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, Jose Mourinho a fost ”taxat” pentru ținuta aleasă.

Am senzația că nu i-au spus unde vine. Nu i-au zis și lui că e un banchet? Am rămas trăsnit. Cum să vii așa?”, a spus jurnalistul Radu Naum.

sursa: https://www.digisport.ro/special/ba-baieti-ce-le-a-spus-miodrag-belodedici-politistilor-cand-a-fost-oprit-si-ce-alcoolemie-avea-2984045

RECLAMĂ
Articolul precedentMihai Rotaru, anunț bombă despre transferul lui Alex Mitriță: „Duminică poate fi ultimul lui meci la Craiova!”
Articolul următorMihai Rotaru nu s-a abținut, după barajul cu ”U” Cluj: ”O anomalie”