Acasă Stiri Accident teribil în județul Dâmbovița, după ce o femeie de 84 de...

Accident teribil în județul Dâmbovița, după ce o femeie de 84 de ani a fost lovită mortal de o ambulanţă. Autospeciala transporta un pacient la spital

343
0

Un al accident cumplit a avut loc, în această dimineață, în județul Dâmboviţa. De această dată, o autospecială din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa care transporta o pacientă de 71 de ani la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului din Târgovişte, a lovit o femeie în vârstă de 84 de ani, care se afla pe drum în acel moment.Joi dimineață, 30 noiembrie 2023, din cauza aglomerației de pe drumuri, venită odată cu minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie, o autospecială din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa a fost implicată într-un accident rutier.

RECLAMĂ

Bătrână lovită mortal de o ambulanţă, pe o șosea din Dâmbovița

Mai exact, ambulanța, care transporta o pacientă în vârstă de 71 de ani la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului din Târgovişte, a lovit o altă persoană în vârstă de 84 de ani.

Din nefericire, în urma impactului, femeia lovită a murit, în timp ce accidentul a avut loc pe drumul naţional 71, în localitatea Mircea Vodă.

Din primele date, o ambulanţă ar fi acroşat şi accidentat o femeie, de 84 de ani. Traficul se desfăşoară alternativ, pe un sens. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, potrivit Poliţiei judeţene Dâmboviţa.

Ambulanţa transporta un pacient la spital

Anunțul morţii femeii în vârstă de 84 de ani a fost făcut de către managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Dâmboviţa, Mihail Gheorghe, care a declarat decesul la locul accidentului.

Autospeciala transporta o pacientă de la Titu la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte. Mai mult, ambulanța avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, potrivit reprezentantului SAJ Dâmboviţa.În urma evenimentului tragic, pacienta aflată în ambulanţă, în vârstă de 71 de ani, nu a suferit răni grave, însă a fost preluată de o altă autospecială care o duce la spital.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/accident-teribil-in-judetul-dambovita-dupa-ce-o-femeie-de-84-de-ani-a-fost-lovita-mortal-de-o-ambulanta-autospeciala-transporta-un-pacient-la-spital-322398.html

RECLAMĂ
Articolul precedentPoliţistul găsit mort în cimitir şi-a pus capăt zilelor pe mormântul fiicei sale de un an, pe care o chema Andreea, chiar în ziua de Sfântul Andrei
Articolul următorAdelina Pestrițu a rămas șocată de atitudinea lui Kendall Jenner. „M-a făcut să-i dau unfollow după această fază”