Acasă Stiri Poliţiştii şi jandarmii au făcut linişte în barurile şi discotecile din Dolj

Poliţiştii şi jandarmii au făcut linişte în barurile şi discotecile din Dolj

454
0

Oamenii legii şi jandarmii au verificat in acest weekend  barurile şi discotecile din judeţul Dolj. Peste 250 persoane au fost legitimate, iar 12 au fost duse la sediul poliţiei pentru cercetări.

RECLAMĂ

În judeţul Dolj au fost organizate 26 de filtre rutiere şi au fost verificate zeci de autoturisme. „Peste 250 persoane au fost legitimate, dintre care 12 au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări, fiind totodată constatate şi aplicate 83 sancţiuni contravenţionale în sumă totală de 14600 lei. Au fost efectuat verificări şi controale în medii şi locuri cunoscute cu risc criminogen, la 80 unităţi comerciale”, a spus pentru adevarul.ro, Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. 

Vasile Costel Popa, în vârstă de 31 de ani, din comuna Castranova, a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Bărbatul era condamnat la 1 an şi o lună de închisoare pentru săvârşirea a două infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Doljeanul a fost depistat de oamenii legii în urma raziei din weekend.  sursa: oltenianews.com

RECLAMĂ
Articolul precedentRevoluţie eşuată în Bănie » Au scandat o oră şi-au mers acasă
Articolul următorCAZ HALUCINANT. Bătrână cu mai multe accidente vasculare, PLIMBATĂ ÎNTRE TREI SPITALE! Citiţi mai mult: CAZ HALUCINANT. O femeie care a suferit mai multe accidente vasculare, PLIMBATĂ ÎNTREI TREI SPITALE!