Acasă Stiri O femeie și un bărbat sunt căutați de poliție după ce au...

O femeie și un bărbat sunt căutați de poliție după ce au furat banii uitați într-un bancomat din Sfântu Gheorghe

314
0

Poliţiştii covăsneni solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea a două persoane care şi-ar fi însuşit ilegal suma de 1.900 de lei, uitată într-un bancomat din centrul municipiului Sfântu Gheorghe.

RECLAMĂ

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, banii ar fi fost retraşi de o femeie, care ar fi uitat să îi ridice după efectuarea tranzacţiei, potrivit Agerpres.

” Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că la data de 15.11.2022 o femeie s-a deplasat la un ATM aparţinând unei unităţi bancare amplasată în exteriorul complexului comercial Şugaş din municipiului Sfântu Gheorghe, în vederea efectuării unei tranzacţii, respectiv retragerea unei sume de bani. Ulterior finalizării tranzacţiei, persoana în cauză a procedat la ridicarea cardului bancar, fără a prelua suma retrasă. La scurt timp, o persoană necunoscută, respectiv o femeie de 50-60 de ani, şi-a însuşit, pe nedrept, suma de aproximativ 1.900 de lei. Aceasta era însoţită de un bărbat, ulterior aceştia părăsind zona”, se arată într-un comunicat de presă, remis joi AGERPRES.

Femeia bănuită de însuşirea ilegală a banilor avea părul tuns scurt şi era îmbrăcată cu o geacă roz, pantaloni de culoare roşie şi pantofi închişi la culoare, iar bărbatul care o însoţea purta o şapcă de culoare închisă, o geacă roşie, pantaloni albaştri şi pantofi sport negri cu dungi albe.

„Întrucât, până la acest moment, persoanele în cauză nu au fost identificate în vederea stabilirii răspunderii judiciare, pentru buna desfăşurare a urmăririi penale, rugăm cetăţenii care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanelor bănuite să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să contacteze Poliţia municipiului Sfântu Gheorghe – Biroul de Investigaţii Criminale tel: 0267 307 400 interior 20257. Totodată, informaţiile referitoare la cazul prezentat pot fi transmise şi pe adresa de email dispecerat@cv.politiaromana.ro” , au precizat reprezentanţii Poliţiei.

În acest caz, Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe.

Sursa: Agerpres

RECLAMĂ
Articolul precedentO femeie a găsit un pește otrăvitor pe plajă. Este de „1.200 de ori mai puternic decât cianura”, dar se vinde în restaurante
Articolul următorGafă de proporții la INML: angajații au încurcat cadavrele, iar o familie a îngropat o femeie în locul unui bărbat