Acasă Stiri Interlopul care s-a pozat în pat cu Otilia Bilionera a rămas fără...

Interlopul care s-a pozat în pat cu Otilia Bilionera a rămas fără casă / Decizie de ultimă oră în dosarul lui Franco „Kalu”

951
0

Cazat pentru o bună perioadă la Rahova, Franco Pascu, fostul iubit al Otiliei Brumă – „Bilionera”, a primit o lovitură teribilă: judecătorii i-au pus sechestru pe casă, pentru a o scoate la vânzare.Interlopul Franco Pascu, alias Kalu, ar putea rămâne fără apartamentul în care a locuit cu Otilia Bilionera, după ce Curtea de Apel București a pus sechestru pe el, pentru a fi valorificat, în condițiile în care pușcăriașul nu va avea bani să achite despăgubirile sau cheltuielile de judecată. „Constată legalitatea şi temeinicia măsurii asigurătorii menţionate în dispozitivul sentinţei penale nr. 394/02.04.2021, pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală în dosarul nr. 34360/3/2019. Menţine măsura asigurătorie dispusă în cauză. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, este decizia rămasă definitivă după ce și contestația lui Pascu a fost respinsă.Victima lui Franco a fost nevasta lui Răzvan Lucan, zis Românu, pe care Franco a încercat să o ucidă, în plină stradă, sub nasul unor jandarmi care au asistat nepăsători la atacul sângeros. Franco nu s-a bătut parte în parte cu femeia, ci l-a luat la faptă şi pe temutul Giani Murgui, lider al grupării Hingheru. Aşa că s-au dus doi mardeiaşi la „intervenţie”, ca să o omoare pe nevasta lui Lucan, pe care îl considerau duşman, deoarece acesta l-ar fi bătut anterior pe vărul lui Franco.Astfel, anul trecut, fostul iubit al cântăreței Otilia Brumă, membru al grupării Kalu – specializată în atacuri de tip mafiot și răpirea oamenilor, pe care îl bătea cu ciocanul de șnițele până le zburau dinții și pe spărgeau rotulele – a fost condamnat pentru tentativă de omor. „Aplică inculpatului Gabriel Francisco Pascu pedeapsa cea mai grea de 8 (opt) ani închisoare la care se adaugă un spor obligatoriu de 6 (şase) luni închisoare, în pedeapsa rezultantă de 8 (opt) ani şi 6 (şase) luni închisoare, ce se va executa în regim de detenţie. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme pe o durată de 5 (cinci) ani”, a fost decizia instanței, atacată de interlop la Curtea de Apel.

RECLAMĂ

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/interlopul-care-sa-pozat-in-pat-cu-otilia-bilionera-a-ramas-fara-casa-decizie-de-ultima-ora-in-dosarul-lui-franco-kalu-275062.html

RECLAMĂ
Articolul precedentFostul ministru a fost CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE —>>
Articolul următorSexul în aer liber, scapă de rutină cu aceste sfaturi pentru momente incitante în doi