Acasă Stiri Studentul marocan, bănuit de dublul asasinat comis la Iași în urmă cu...

Studentul marocan, bănuit de dublul asasinat comis la Iași în urmă cu două luni, a fost audiat luni, timp de două ore, de procurorul de caz. Ce a declarat:

404
0

Studentul marocan, bănuit de dublul asasinat comis la Iași în urmă cu două luni, a fost audiat luni, timp de două ore, de procurorul de caz.  

RECLAMĂ

Tânărul de 20 de ani susține, în continuare, că nu este vinovat de moartea colegului de facultate, tot student marocan și a iubitei acestuia, o româncă.

Raluca Andrei, avocata suspectului:Practic, și-a menținut aceeași declarație, cu mici precizări. A făcut niște clarificări cu privire la traseul pe care l-au avut, cu privire la orele la care s-ar fi dus la locuința victimelor și din ce motiv. A precizat că a văzut geamul lateral spart, era lumină în casă și, în momentul respectiv, s-a speriat și a plecat. Telefoanele victimelor nu au apărut, arma crimei nu a apărut.

În același dosar, au mai fost audiați trei martori, o vecină a victimelor și două colege de facultate ale suspectului.

Dubla crimă s-a petrecut 9 decembrie anul trecut, într-o vilă din Iași.

Sunt așteptate rezultatele mai multor probe ADN luate din casa respectivă.

Victimele au fost găsite fără suflare, înjunghiate de mai multe ori, spun anchetatorii.

sursa:https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/suspectul-dublei-crime-din-iasi-audiat-de-procurorul-de-caz-sustine-in-continuare-ca-este-nevinovat.html?fbclid=IwAR3OMuuXLM4H6rkcK_v4M-Dx4_z4v3CGLrBje42fyQ_9rFosRGGShvBfzWo

RECLAMĂ
Articolul precedentEste știrea momentului! Facebook și Instagram s-ar putea închide în Europa. Anunțul oficial al Meta – – –
Articolul următorCe se va întâmpla cu Mathias, bebelușul care ar fi fost agresat de părinții lui români în Danemarca