Acasă Stiri O profesoară din județul Olt a postat din greșeală imagini deocheate, noaptea....

O profesoară din județul Olt a postat din greșeală imagini deocheate, noaptea. Pozele au devenit virale printre elevii ei

13147
0

O profesoară din județul Olt, care predă în patru școli din mediul rural a postat din greșeală imagini deocheate. Pozele au devenit virale printre elevii săi, iar acestea au ajuns pe aplicația WhatsApp. Aceasta are vârsta de 56 de ani și este cadru didactic titular.O profesoară care predă în patru școli din mediul rural, din județul Olt, a postat din greșeală mai multe poze deocheate noaptea. Pozele au devenit virale printe elevii ei, iar acestea au ajuns pe aplicația Whatsapp.

RECLAMĂ

O profesoară din județul Olt a postat imagini deocheate cu ea din greșeală

Evenimentul a avut loc cu câteva nopți înainte de Anul Nou. Profesoara, în vârstă de 56 de ani este cadru didactic titular și predă Educație Tehnologică în patru școli din mediul rural. Aceasta a publicat pe aplicația WhatsApp mai multe fotografii deocheate din greșeală, într-o noapte

Profesoara a avut un dezavantaj foarte mare, deoarece foarte mulți dintre elevii săi au văzut fotografiile în acea noapte, mulți dintre ei le-au salvat, urmând să fie foarte virale printre ei, în zilele ce au urmat.

Dirigintele unei clase dintr-o școală unde preda profesoara a fost anunțat, iar acesta a anunțat-o pe directoare, ulterior lucrurile rezolvându-se, iar profesoara fiind avertizată în legătură cu incidentul. Fotografiile au fost șterse după două ore, însă mai mult de 100 de persoane le-au putut vedea.

O anchetă disciplinară este în curs

Victor Iacobescu, Șeful Inspectoratului Școlar Județean Olt, a anunțat că este în curs o anchetă disciplinară.

El a menționat că e un incident regretabil și că nu trebuie să fie făcut un subiect de știri mondene.

,,E un incident regretabil, dar nu cred că trebuie să facem din el un subiect de știri mondene, hen tabloide. Eu cred că doamna trăiește o experiență nefericită și a încerca să profităm de situația doamnei care este și într-o situație personală nu chiar bună. Nu mi se pare în regulă să abordăm acest subiect. Eu nu am dormit li nu vreau să văd acele fotografii”, a menționat Victor Iacobescu.

Profesoara s-a întâlnit cu elevii săi de la una dintre școlile la care predă, iar cu aceștia se vede doar o dată pe săptămână. Ea va trebui să dea explicații și colegilor din cancelarie, deoarece la nivelul școlii respective, ar fi cercetată disciplinar.

Directorul școlii, Ciprian Oprițescu, a spus că situația este consumată și că ce s-a întâmplat este problema personală a doamnei.

,,Ne pare rău. Situația este consumată. Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat în vacanță, este problema personală a doamnei, doar că ne-a stricat imaginea școlii. Este în al doilea an la noi, are ore prin restrângerea de activitate de la altă școală”, a spsus Ciprian Oprițescu.

El a mai spus că este o situație jenantă printre cadrele didactice și că ei încearcă să construiască nu să dărâme.

,,E o situație jenantă și printre noi, cadrele didactice, pentru că astfel copiii, probabil și prin prisma evenimentelor, te pot privi altfel și încercăm să construim nu să dărâmăm. Dar sunt și lucruri imprevizibile în viață”, a mai spus el.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/o-profesoara-din-judetul-olt-a-postat-din-greseala-imagini-deocheate-noaptea-pozele-au-devenit-virale-printre-elevii-ei-269468.html?fbclid=IwAR0H4QmCHPRSg0HmRS6cH8Feccf8aXyYLwRA2BeutNKlqBx0vjFJwdTc2U0

RECLAMĂ
Articolul precedentSoția Șmenaru, care ar fi vrut să-și ucidă fiul, mai are un copil, pe care l-a abandonat. Ce spune fostul ei soț: ”Era lăuză când a plecat”
Articolul următor„Sex-touring”, noua metodă de făcut bani a proxeneţilor. Tinere racolate din zone sărace, „plimbate” prin toată ţara