Acasă Stiri Cine este femeia din Constanța care și-a bătut cu sânge rece fiica...

Cine este femeia din Constanța care și-a bătut cu sânge rece fiica de doi ani din cauza geloziei. Ce imagini de-a dreptul scandaloase posta pe Facebook

1346
0

O femeie din Constanța a bătut-o cu bestialitate pe fiica ei, în vârstă de doar doi ani și opt luni. Femeia și-ar fi ieșit din fire atunci când ar fi aflat că soțul ei are pe altcineva și că urmează să pună capăt căsniciei. Iată cine este mama fetiței bătută cu sânge rece și ce imagini scandaloase posta pe contul său de Facebook!Tatăl fetiței din Constanța era plecat la muncă, în străinătate. A anunțat-o pe mama fiicei sale că dorește să rămână un an în Olanda, pentru a le asigura o stare financiară cât mai bună și de atunci a început scandalul.

RECLAMĂ

Cine este femeia din Constanța care și-a bătut fiica

Tatăl fetiței care a fost bătută cu sânge rece, trasă de păr și trântită pe jos, este de părere că soția lui credea că el o înșală și că este gata să divorțeze de ea pentru o altă femeie, motiv pentru care tânăra și-a ieșit din fire.

Bărbatul a mai povestit că soția lui, de acasă, din România, era extrem de geloasă pe șefa lui, din Olanda, o turcoaică care se pare că îl îndrăgea destul de mult, deoarece îl considera un angajat extrem de muncitor.

În filmarea în care femeia își lovește fără milă fiica se aude cum explică faptul că bătaia pe care o primește fiica ei este, de fapt, o pedeapsă pentru tatăl fetiței, care s-ar fi îndrăgostit de o turcoaică.

Cum se afișau părinții fetiței pe rețelele de socializare

De asemenea, ambii părinți ai fetiței de doi ani din Constanța sunt extrem de activi pe rețelele de socializare. Mama fetei apare în ipostaze incendiare, aranjată întotdeauna și machiată, postând și unele fotografii cu fiica ei, Amira.

Deși pe rețelele de socializare povestește cât de mult își iubește copilul și că nu și-ar vedea viața fără micuța Amira, tot ea s-a filmat în timp ce o bătea fără milă și i-a trimis videoclipul soțului său.

Mai mult decât atât, cei doi soți își făceau frecvent declarații de dragoste pe rețelele de socializare.

”Femeia aceasta a fost iubitoare, deci iubește copiii, deci nu puteam să cred așa ceva din partea ei. Dacă cădea fata pe jos sau un copil de-al meu, ea plângea. Deci nu știu ce stare a avut în ziua aceea, în seara aceea”, a povestit tatăl fetiței la Acces Direct.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/cine-este-femeia-din-constanta-care-sia-batut-cu-sange-rece-fiica-de-doi-ani-din-cauza-geloziei-ce-imagini-dea-dreptul-scandaloase-posta-pe-facebook-foto-269473.html?fbclid=IwAR2xyYFSagK_aoxX4JuYGAzrxqV4x8jiPILP64nAnlMonWV6BGRC8v7W6_M

RECLAMĂ
Articolul precedentO fetiță româncă în vârstă de 14 ani a fost obligată de părinți să cerșească și să se prostitueze, în Spania. Cu ce pedeapsă s-ar putea alege cei doi –
Articolul următorSoția Șmenaru, care ar fi vrut să-și ucidă fiul, mai are un copil, pe care l-a abandonat. Ce spune fostul ei soț: ”Era lăuză când a plecat”