Acasă Stiri Doi frați au fost găsiţi morţi în baie, în Suceava. Tinerii cu...

Doi frați au fost găsiţi morţi în baie, în Suceava. Tinerii cu vârste de 19 și 20 de ani ar fi vrut să facă duș –

567
0

Moarte misterioasă la Suceava! Doi frați, în vârstă de 19 și 20 de ani, au fost găsiți morți în propria locuință. Conform primelor informații, cei doi frați ar fi intrat să facă duș, însă au fost găsiți fără suflare chiar de către părinții lor. Incidentul a avut loc într-o locuință din cartierul Mereni din Plopeni – Salcea, judeţul Suceava.Doi frați, în vârstă de 19 și 20 de ani, au fost găsiți fără suflare în casă. Cei doi locuiau alături de părinții lor într-o casă din cartierul Mereni din Plopeni – Salcea, judeţul Suceava. Doar unul dintre frați a mers în baie, inițial.

RECLAMĂ

Doi frați au fost găsiţi morţi în baie, în Suceava

Așadar, conform primelor informații emise de către oamenii legii care au ajuns de urgență la fața locului, inițial, doar unul dintre cei doi frați a mers în baie, pentru a face duș. De asemenea, apa era încălzită cu ajutorul unui boiler cu combustie gaz metan.

Băiatul a intrat în baie, ca de obicei, pentru a face duș folosind un boiler cu combustie gaz metan. La un moment dat, însă, celălalt tânăr a văzut că fratele său nu mai iese din baie, motiv pentru care a intrat în încăpere să verifice ce s-a întâmplat.

Ulterior, cei doi frați, de 19 și 20 de ani, au fost găsiți inconștienți în baie, împreună, chiar de către părinții lor. La fața locului au ajuns în cel mai scurt timp mai multe echipaje de prim-ajutor și polițiști.

Care ar putea fi cauza morții celor doi frați

Cadrele medicale de specialitate le-au acordat primul ajutor, iar cei doi frați au fost supuși manevrelor de resuscitare. Din nefericire, cei doi nu au mai avut nicio șansă la viață, iar medicii au fost obligați să declare decesul.

Cel mai probabil, cauza morții celor doi frați este intoxicație cu monoxid de carbon. Părinții tinerilor sunt pur și simplu împietriți de durere și nu le vine să creadă că ambii lor fii s-au stins din viață.

De asemenea, oamenii legii din Suceava au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Urmează să se desfășoare o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor deceselor.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/doi-frati-au-fost-gasiti-morti-in-baie-in-suceava-tinerii-cu-varste-de-19-si-20-de-ani-ar-fi-vrut-sa-faca-dus-269483.html?fbclid=IwAR3tDCCk6d34PHSYetkZKZb2RAfLhfAasS1o3asvdJD4YLrx_wAXv7yhKGo

RECLAMĂ
Articolul precedentO tânără care ar fi consumat droguri a dat buzna într-o clasă de liceu, în Buzău. Fata a fost transportată la spital
Articolul următorO fetiță româncă în vârstă de 14 ani a fost obligată de părinți să cerșească și să se prostitueze, în Spania. Cu ce pedeapsă s-ar putea alege cei doi –