Acasă Stiri Ucigașul în serie Marius Csampar, care a fost eliberat de judecători cu...

Ucigașul în serie Marius Csampar, care a fost eliberat de judecători cu 79 de ani mai devreme, este citat din nou în fața judecătorilor, după ce tâlharul care l-a jefuit în tren a cerut să fie achitat.

1876
0

Ucigașul în serie Marius Csampar, care a fost eliberat de judecători cu 79 de ani mai devreme, este citat din nou în fața judecătorilor, după ce tâlharul care l-a jefuit în tren a cerut să fie achitat.Marius Csampar a fost pus în libertate după 20 de ani de pușcărie, deși primise o pedeapsă de 99 de ani, fiindcă a ucis șase oameni. În încercarea de a lua viața de la capăt, viețașul a mers din oraș în oraș, ca să își caute de muncă, iar iunie 2021 a fost victima unui alt infractor, care l-a jefuit în tren. Tâlharul a fost prins și a primit o condamnare de un an, însă, recent, a atacat hotărârea, cerând să fie achitat, în condițiile în care victima și-a recuperat bunurile.

RECLAMĂ
„Condamnă inculpatul Oprea Eugen la pedeapsa de 1 an închisoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă săvârşită în noaptea de 05/06.06.2021în stare de recidivă postexecutorie. Deduce din pedeapsa aplicată inculpatului durata reţinerii şi a arestului preventiv de la 04.08.2021 la zi. Menţine măsura arestării preventive a inculpatului Oprea Eugen. Ia act că persoanei vătămate Csampar Marius i-au fost restituite 2 telefoane mobile, marca Samsung şi Iphone 6S, precum şi un rucsac. Respinge ca neîntemeiată acţiunea civilă exercitată de partea civilă Csampar Marius. Obligă inculpatul Oprea Eugen la plata sumei de 1000 de lei, cheltuieli judiciare efectuate de stat, din care suma de 500 este aferentă urmăririi penale. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii”, este sentința contestată de tâlhar.Etichetat drept unul dintre cei mai sadici criminali în serie și condamnat la 99 de ani de pușcărie, Marius Csampar a fost eliberat, pentru bună purtare. În 1996, Marius Csampar era prins după ce, împreună cu un om al străzii, care locuia în canalizare, a omorât în bătaie o femeie bătrână, de la care a luat o oală cu sarmale, niște bani și o lenjerie de pat. După ce l-au interogat, polițiștii au descoperit că, de fapt, au în fața lor un adevărat monstru. Au ieșit la iveală alte cinci crime, pe care Csampar le-a descris cu senitătate. Una dintre ele s-a dovedit, însă, de o violență aparte. Acesta a mărturisit că, după o ceartă cu un om fără adăpost, l-a omorât, după care i-a tăiat capul. Corpul l-a aruncat în canal, în timp ce capul l-a aruncat în Lacul IOR din București. După ce au verificat locul în care Csampar spunea că ar fi dus trupul celui mort, anchetatorii au găsit, într-adevăr, un schelet fără craniu.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/criminalul-in-serie-eliberat-cu-79-de-ani-mai-devreme-chemat-din-nou-in-fata-instantei-ce-a-cerut-talharul-care-la-pradat-pe-marius-csampar-268926.html?fbclid=IwAR1ek4nWPNTSoqk-8mjFsuziN11sd_FLmDObkpYm8cKRvG8kYpLGKO0O0VM

RECLAMĂ
Articolul precedentȘeful OMS este optimist că pandemia va fi învinsă în 2022. Există, însă, o condiție
Articolul următorMafiotul român care a terorizat Spania, veste teribilă, în pușcărie / Ion Clămparu primește lovitură după lovitură