Acasă STIRI SPORTIVE Mutu, într-o ipostază rară. Cum a fost surprins de Revelion și ce...

Mutu, într-o ipostază rară. Cum a fost surprins de Revelion și ce mesaj superb i-a transmis Sandrei, de ziua ei —>

474
0

Acum, când Sandra a împlinit 28 de ani, antrenorul, despre care s-ar spune că ar fi în pole-position pentru a prelua naționala României, s-a lăsat filmat în timp ce dansa cu jumătatea sa.

RECLAMĂ

Mutu, într-o ipostază rară. Cum a fost surprins de Revelion. ”Mi-a transformat imperfecțiunile în perfecțiuni”

Extrem de elegant, ca de obicei, ”Briliantul”, care la început de decembrie a fost în Republica Dominicană pentru a-și vedea fetele, nu a ratat ocazia de a posta clipul pe social media, alături de un mesaj superb pe care i l-a adresat și public soției sale.

”La mulți ani, iubita mea ♥️ Tu ești acea femeie care mi-a transformat imperfecțiunile în perfecțiuni, doar prin atingerea dragostei tale. Te iubesc, frumoasa mea soție!”, este, poate, cel mai frumos cadou pe care l-a primit Sandra Mutu în acest început de an.

Liber de contract în acest moment, Adrian Mutu a călătorit pe finalul lui 2021 împreună cu soția sa Sandra și fiul lor Tiago (4 ani) în Republica Dominicană, țara în care locuiesc cele două fiice ale ”Briliantului”, Adriana (15 ani) și Maya (13 ani), alături de mama lor Consuelo Matos, fosta parteneră a antrenorului.

  • De 3 ori a fost căsătorit Adrian Mutu, cu Alexandra Dinu, Consuelo Matos și Sandra, și are 4 copii: Mario, Adriana, Maya și Tiago.
  • sursa:https://www.digisport.ro/special/mutu-intr-o-ipostaza-rara-cum-a-fost-surprins-de-revelion-si-ce-mesaj-superb-i-a-transmis-sandrei-de-ziua-ei-1446179?fbclid=IwAR1diLxmD2M_IaZvPOgsjpK1MrliqrjmxO-b0w-iiXe0u5-tgvA9TLwH6TA

RECLAMĂ
Articolul precedentSe întorceau acasă, când soțul a oprit brusc mașina în mijlocul drumului, apoi a coborât fără să scoată o vorbă.
Articolul următorFranța a preluat de astăzi președinția UE. Care sunt obiectivele lui Emmanuel Macron pentru Europa