Acasă Stiri Restaurantele de pe Valea Prahovei, neîncăpătoare în noaptea dintre ani. Clienții au...

Restaurantele de pe Valea Prahovei, neîncăpătoare în noaptea dintre ani. Clienții au început deja distracția

287
0

Paharele sunt pline în restaurantele de pe Valea Prahovei, unde mulți români petrec această noapte îndelung așteptată.

RECLAMĂ

Vineri seară, clienții sunt deja așezati la mese și abia așteaptă să guste din bunătățile pregătite pentru ei completate cu reprize de dans și voie bună.

Într-un hotel din Predeal, un grup de medici se bucură de câteva zile de vacanță. Știu ce își doresc de la 2022.

Medic: „Să avem cât mai puțini pacienți. Vă doresc toate cele bune, un an nou cu bine. Să revenim la o viață normală. Sănătatea este cea mai importantă”.

O familie cu rude în București și Constanța s-a reunit la Fundata, pentru a petrece împreună finalul de an. În Bran, câțiva prieteni care nu s-au văzut de multă vreme râd în jurul mesei. Au venit din toate părțile.

Lăutarii au încins atmosfera încă de la primele acorduri. Petrecerea vine după o zi activă, în aer liber. Pârtiile au fost pline de turiști care au vrut să se bucure de zăpadă.

Turist: „Am venit cu ăștia mici, să ne bucurăm de zăpadă, de spa, să ne bucurăm de aerul ăsta curat și așteptăm cu nerăbdare petrecerea de Revelion”.Rundele de schi și săniuș au fost întrerupte de câte un pahar cu vin fiert.

sursa:https://stirileprotv.ro/divers/restaurantele-de-pe-valea-prahovei-vor-fi-neincapatoare-in-noaptea-dintre-ani-clientii-au-inceput-deja-distractia.html?fbclid=IwAR09q4w70_CUzfeFR-5MNXc9SEEP5d5gGPwbvvD4o78XAq5GLl2Dnd2Rvmk

RECLAMĂ
Articolul precedentAu fost prinși cei cinci copii din Timișoara care au bătut cu bâtele și au umilit un om al străzii, în ajunul Crăciunului. Este halucinant ce au spus polițiștilor – – –
Articolul următorSimion anunta ca este gata sa se sacrifice si sa candideze la Presedintia Romaniei: „Nu ma dau in laturi daca nu o sa aiba cine sa duca lupta” — >>