Acasă Stiri SCANDAL ÎN LUMEA INTERLOPĂ, DUPĂ APARIȚIA CĂRȚII BIOGRAFICE A LUI NUȚU CĂMĂTARU....

SCANDAL ÎN LUMEA INTERLOPĂ, DUPĂ APARIȚIA CĂRȚII BIOGRAFICE A LUI NUȚU CĂMĂTARU. CLANUL ȘTOACĂ A LUAT FOC:

589
0

“Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru” este cartea pe care Codin Maticiuc a lansat-o în noiembrie și în

RECLAMĂ

care prezintă personaje-cheie în special din lumea interlopă.

Celebrul interlop spune povestea. Și a lui, și a altora. Clanul Ștoacă, respectat în Ferentari, nu avea cum să nu fie pomenit.

E scandal mare în lumea interlopă, după apariția cărții biografice a lui Nuțu Cămătaru. Acum a venit rândul cunoscutului clan Ștoacă să dezmintă lucrurile relatate de interlop. Nicu Spaniolu, membru marcant al grupării, a luat atitudine.

Acesta neagă că Nuțu și Sile Cămătaru l-ar fi bătut pe Foro, un membru al clanului Ștoacă, la un botez la care Ion Balint a fost naș. Episodul apare în cartea scrisă de Codin Maticiuc, însă Nicu Spaniolu, pe numele lui real Nicolae Marin, susține că nu s-a întâmplat așa ceva.

“În noaptea botezului s-a întâmplat un incident neplăcut. Este adevărat, botezul a fost făcut în fața blocului, la un cort, cum se făcea pe timpurile alea. Era după Revoluție, la câteva luni.

Erau foarte mulți din neamul nostru, aproape toți. Printre numele mai importante a fost și Foro, băiatul lui Șampi. Nu a fost Noiembrie acolo! De ce spun asta? Pentru că Nuțu, la pagina 119-120 aduce în discuție întâmplarea asta. El afirmă că s-a întâmplat o belea între noi, acolo și că ne-ar fi bătut. Așa se înțelege ce scrie acolo.

Este adevărat că a avut o altercație cu Foro. La ieșire, când a dat să plece, Sile a scos un spray și a dat către Foro. Normal că ne-am băgat între ei să nu se strice petrecerea. Prieten ne era și Foro, și acum ne este prieten. La fel și Nuțu, mai ales că ne boteza copilul. Vă dați seama că era o situație delicată, nu puteai să te bagi pentru unul sau pentru altul.

Spun asta în contextul în care el afirmă în carte că noi ne-am fi dat de partea lui, l-am fi trădat pe Foro. Mai mult, el afirmă că Foro era acolo cu brigadă… nu era cu nici o brigadă, el venise cu un copil mic, un pungaș, în cheamă Tudorică, nu știu mai trăiește”, a povestit Nicu Spaniolu.https://dromania.ro/scandal-in-lumea-interlopa-dupa-aparitia-cartii-biografice-a-lui-nutu-camataru-clanul-stoaca-a-luat-foc-30729?fbclid=IwAR0lvDgdRa-bLHG6VsMAu3sF3u3LV83A3ug572tcSVoR8Agyv_uv6zPUghM

RECLAMĂ
Articolul precedentCum arată meniul de Crăciun pentru deținuții din penitenciarele din România
Articolul următorDiscuţie mega-amuzantă în Vaslui, între vânzătoare și o clientă româncă întoarsă din Italia