Acasă Stiri Crimă îngrozitoare în Iași. Un bărbat de 48 de ani și-a ucis...

Crimă îngrozitoare în Iași. Un bărbat de 48 de ani și-a ucis cu bestialitate vecina. A pătruns în casa ei și i-a tăiat gâtul

521
0

O nouă crimă zguduie Iașul, la doar câteva zile de la dublul asasin din cartierul rezidențial unde doi studenți au fost uciși. De această dată un bărbat în vârstă de 48 de ani a pătruns în locuința unei femei, cea care îi era vecină, și a ucis-o cu bestialitate.

RECLAMĂ
  • Bărbatul a furat mai multe lucruri din casa victimei
  • A lăsat-o într-o baltă de sânge

Întrega scenă sângeroasă a avut loc în urmă cu o zi, în jurul orei 19:30. Atunci bărbatul în vârstă de 48 de ani a intrat în locuința femeii de 62 de ani pentru a sustrage mai multe bunuri de-ale acesteia.

Crimă îngrozitoare în Iași. Un bărbat și-a ucis vecina cu bestialitate

În momentul în care a pătruns în curtea casei a lovit-o pe victimă cu pumnii și a împins-o către bucătăria casei, aici aplicându-i mai multe lovituri cu un cuțit, inclusiv la nivelul gâtului.

Femeia a încercat să se apare de agresor și să evite contacul cu arma albă extrem de periculoasă, însă din păcate nu a reușit. Ucigașul a înjunghiat-o de mai multe ori, după care a lăsat-o într-o baltă de sânge.

A fost prins pe străzi ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic

La scurt timp după crimă ieșeanul a fost susprins pe străzi ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. El a fost săltat de către anchetatori și reținut ulterior pentru 24 de ore.

Astăzi el urmează să fie adus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzațiile de tâlhărie calificată și omor.

După ce și-a ucis victima, criminalul nu a plecat cu mâna goală din casa ei. Potrivit informațiilor, se pare că acesta a luat din casa pensionarei un telefon mobil și bani.

„După suprimarea vieţii victimei, inculpatul a sustras din locuinţă bani şi un telefon mobil. Inculpatul a fost depistat pe raza municipiului Iaşi şi a fost reţinut pentru 24 de ore. El urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de tâlhărie calificată şi omor”, a spus Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, potrivit Bzi.ro

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/crima-ingrozitoare-in-iasi-un-barbat-de-48-de-ani-sia-ucis-cu-bestialitate-vecina-a-patruns-in-casa-ei-si-ia-taiat-gatul-268262.html?utm_source=Website&utm_medium=antena-3-home-2-stiri&utm_campaign=RSS

RECLAMĂ
Articolul precedentChinezii Ne Vor Termina Pe Toți. Această Construcție A Sfidat Legile Pământului
Articolul următorConstantin Enceanu, dezvăluire emoţionantă despre Petrică Mâţu Stoian înainte de Crăciun. Dorinţa cu care a plecat în mormânt marele cântăreţ