Acasă Stiri O elevă din Dâmbovița a fost bătută cu bestialitate de un grup...

O elevă din Dâmbovița a fost bătută cu bestialitate de un grup de tineri. Adolescenta se afla în autobuzul cu care se întorcea de la școală

406
0

O elevă din Dâmbovița a fost bătută cu bestialitate de un grup de tineri. Adolescenta se afla într-un autobuz cu care se întorcea de la școală, iar toți pasagerii au fost martori la scenele de violență. Oamenii legii s-au autosesizat, după ce au văzut imaginile respective.

RECLAMĂ
  • O elevă a fost bătută cu bestialitate de un grup de tineri
  • Oamenii legii s-au autosesizat

O elevă din Dâmbovița a fost bătută cu bestialitate de un grup de tineri. Adolescenta se afla într-un autobuz, iar toți pasagerii au fost martori la scena de cruzime. Potrivit Antena 3, oamenii legii s-au autosesizat, după ce au văzut imaginile respective.Mijlocul de transport se îndrepta spre comuna Ocnița, județul Dâmbovița, în momentul în care mai multe fete și băieți au iscat cearta. Eleva stătea liniștită, iar aceștia, aflați în spatele ei, au început să se amuze pe seama ei și au aruncat cu hârtii în ea.

Eleva a reacționat și a aruncat, la rândul ei, hârtiile înapoi. Enervat de situație, un tânăr a lovit-o peste față, iar restul adolescenților au început să o bată cu bestialitate. Aceștia au coborât din autobuz, după care o fată a început să o lovească continuu pe adolescentă. Incidentul ar fi avut loc pe data de 14 decembrie, iar oamenii legii s-au autosesizat în acest caz.

Oamenii legii s-au autosesizat, după ce au văzut imaginile

„Polițiștii din cadrul Poliţiei Moreni s-au autosesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violențe, faptă prevăzută de art 193 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului şi dispunerea măsurilor procedurale în cauză”, a transmis IPJ Dâmbovița, potrivit Antena 3.Momentan, oamenii legii nu au dezvăluit dacă tinerii vinovați vor fi pedepsiți. Din păcate, astfel de cazuri sunt destul de dese, iar foarte mulți elevi ajung victimele colegilor. Adolescenta a fost rănită, dar starea ei de sănătate este stabilă.

RECLAMĂ
Articolul precedentIlie Poenaru dezvăluiri despre situația de la Gaz Metan, după remiza cu Universitatea Craiova: „Nu e ușor să mergi acasă fără bani! Sunt mai mult psiholog decât antrenor” >>>
Articolul următorLovitură pentru acești pensionari! Ministrul Finanțelor anunță impozitarea pensiilor din 2022 —>