Acasă Stiri Cutremur în dosarul Caracal! Trăiește Alexandra Măceșanu?! „Așa îmi spune mie sufletul”

Cutremur în dosarul Caracal! Trăiește Alexandra Măceșanu?! „Așa îmi spune mie sufletul”

1976
0

Suferința familiei Măceșanu după răpirea și sechestrarea Alexandrei de către Gheorghe Dincă este greu de imaginat.

RECLAMĂ

Momentele sunt acum amplificate de procesul în care familia fetei este nevoită să dea ochii cu acesta.

Viața familiei Măceșanu s-a schimbat complet din 25 iulie 2019, ziua în care Alexandra nu a mai ajuns acasă.

Gheorghe Dincă e acum arestat și anchetat, după ce a recunoscut că le-a răpit și sechestrat pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu. Cu toate acestea familia încă speră.

„Eu am credința că Dumnezeu ne va ajuta să ne strângem iar fata în brațe”, spune mama Alexandrei.

Mama Alexandrei încă speră
Tudorița Măceșanu se bazează pe declarațiile ciudate ale lui Gheorghe Dincă, pe rapoartele contradictorii din anchetă, dar și pe ceea ce crede ea, personal. Cu puțin înainte de al treilea Crăciun fără fiica ei, femeia s-a destăinuit într-un interviu pentru fanatik.ro.

„Nu vă puteți imagina cum e, nimeni nu are cum până nu trece prin ce trecem noi. Și eu, și soțul meu credem însă că ne vom mai vedea fata cândva. Așa îmi spune mie sufletul, nu pot să vă explic. Eu am credința că Dumnezeu ne va ajuta să ne strângem iar fata în brațe”, a declarat Tudorița Măceșanu aceasta în casa familiei din satul Dobrosloveni, județul Olt.

Ea crede cu tărie că fiica ei este încă în viață și a fost de fapt traficată mai departe de familia lui Gheorghe Dincă.

„E clar că Dincă a răpit-o și a sechestrat-o pe Alexandra, dar eu cred cu tărie că apoi fata mea a fost traficată mai departe de familia lui Dincă. Atât vă spun! Că nu putea el singur să pună la cale un plan atât de complicat fără sprijin și de la alții”, ne–a spus mama Alexandrei Măceșanu.

Momente grele la procesul lui Dincă
Clipe greu de imaginat se întâmplă acum la procesul lui Gheorghe Dincă, care se desfășoară în prezent la Slatina. Pusă față în față cu acuzatul care i-a răpit și sechestrat fata, Tudorița Măceșanu mărturisește că ar vrea ca Dincă „să simtă și el suferința”.

„Vă dați seama că nu e deloc simplu pentru noi. Îmi vine să-l jupoi de viu când îl văd, vă spun cu mâna pe inimă, să simtă și el suferința pe care cred că i-a provocat-o fetei mele! Dar poate ne ajută bunul Dumnezeu să ne aducă fata înapoi, atât ne dorim. Eu trăiesc cu convingerea că îmi voi mai vedea fata întreagă în viața asta”, a conchis mama Alexandrei Măceșanu.

sursa:https://dromania.ro/cutremur-in-dosarul-caracal-traieste-alexandra-macesanu-asa-imi-spune-mie-sufletul-30332?fbclid=IwAR2vVMrTxHyDMU7xMH14Ux__eI48v6fRGn-A0itJk_4v25W-IOT3GVKc6Bs

RECLAMĂ
Articolul precedentCabral Ibacka are o poveste de viață impresionantă. Cum a fost copilăria celebrului prezentator
Articolul următorChiar dacă toți l-au abandonat după ce a rămas fără bani, Irinel Columbeanu are parte de o mare bucurie. Tocmai din SUA, Irinuca, fiica lui, i-a făcut o mare surpriză. Cum și-a demonstrat adolescenta iubirea pentru tatăl ei —- >>