Acasă Stiri O profesoară le-a tăiat unghiile copiilor cu forța deoarece erau prea lungi....

O profesoară le-a tăiat unghiile copiilor cu forța deoarece erau prea lungi. Cadrul didactic riscă să-și piardă locul la catedră

418
0

O întâmplare mai neobișnuită a avut loc în Constanța, acolo unde o profesoară le-a tăiat unghiile cu forța unor eleve, deoarece erau prea mari. Fetele se aflau în practică, iar cadrul didactic le coordona, însă s-a enervat că fetele au venit la lucru cu unghii mari.

RECLAMĂ

Caz scandalos la o unitate de învățământ din Constanța

Elevele din clasa a X-a de la liceul comercial din Constanța făceau practică la un magazin alimentar, fiind supravegheate de profesoara respectivă. Atunci când fetele au venit la ore, femeia s-a enervat când a văzut unghiile elevelor și a decis să rezolve această problemă pe loc. A luat o foarfecă mare și le-a tăiat singură, elevele fiind rănite.

„Erau în practică şi doamna însoţea elevele la agentul economic, iar regulile care se impun sunt legate de vestimentaţie, elemente precum unghii tăiate şi altele. Le-a spus că urmează să recupereze ziua respectivă pentru că nu s-au prezentat adecvat şi spune că fetele ar fi încercat să îşi taie unghiile şi pe urmă i-ar fi solicitat profesoarei acest lucru. Dar mi se pare un gest lipsit de umanitate să intervii, nu era rolul dumneaei şi nu se poate să intervină în acest sens”, a afirmat Sorin Mihai. Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, pentru news.ro.Conducerea școlii a dat-o afară pe profesoară, iar inspectorul școlar a cerut ca femeia să nu mai predea în învățământ.

Gestul impresionant făcut de un profesor

La polul opus se află gestul făcut de un profesor sucevean. Acesta și-a donat casa în care a copilărit primăriei Ibănești din județul Botoșani. În schimbul proprietății, profesorul are doar o singură dorință. Ar vrea ca locuința să fie transformată într-o instituție de cultură, precum un muzeu sau o bibliotecă.

„Primăria Comunei Ibăneşti a aprobat în şedinta extraordinară din data de 23 noiembrie 2021, oferta de donaţie a domnului profesor Mihai Vitcu. Este vorba despre o casă, o anexă şi terenul în suprafaţă de 3.540 metri pătraţi, cât şi bunuri imobile. Domnul profesor a dorit să doneze în semn de respect pentru localitatea natală şi pentru memoria părinţilor acestuia”, a transmis Romică Magopeţ, primarul comunei IbăneştiProfesorul a donat casa în semn de respect pentru localitatea sa natală. Nu a evaluat bunurile donate deoarece nu îl interesează banii. A donat primăriei o casă, o anexă și bunurile imobiliare care au rămas în locuință. De asemenea, terenul pe care este situată casa are circa 3.500 de metri pătrați.

ursa:https://playtech.ro/stiri/o-profesoara-le-a-taiat-unghiile-copiilor-cu-forta-deoarece-erau-prea-lungi-cadrul-didactic-risca-sa-si-piarda-locul-la-catedra-440341?utm_source=FacebookAccesDirect&utm_campaign=unici&utm_content=FBAccesDirect&utm_mediu=mCross&fbclid=IwAR0nJW0J13JqgvOHA62x9gcxSRWeJM8BnQ3-KSBKrgx5Pq6kzSg_sY5u68I

RECLAMĂ
Articolul precedentArmin Nicoară, înțepătură dură la adresa Georgianei Lobonț?! Ce a spus despre colega lui de breaslă: ”Fetițele astea…” –
Articolul următorAvem deja transmitere comunitară cu Omicron în România! Medicii trag un semnal de alarmă