Acasă Stiri 4 bucureșteni care ar fi trebuit să stea în carantină au fost...

4 bucureșteni care ar fi trebuit să stea în carantină au fost prinși în Arad. Au primit amenzi uriașe

438
0

Patru bucureșteni, care figurau în carantină la domiciliu, au fost prinși în Arad. S-a întâmplat noaptea trecută, când jandarmii au văzut pe marginea drumului un autoturism ale cărui faruri s-au stins la vederea oamenilor legii.

RECLAMĂ

Când agenții au legitimat persoanele din interior au aflat că cei patru – două femei și doi bărbați – erau întorși recent din Olanda, cu oprire în Austria, ambele țări aflate pe lista roșie.

Pentru că nu au respectat măsura impusă de autorități, bucureștenii au primit câte 2.000 de lei amendă de persoană. Aceștia le-au cerut scuze jandarmilor și le-au spus că nu știau că trebuie să stea în carantină.

sursa:https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/video-4-bucuresteni-care-ar-fi-trebuit-sa-stea-in-carantina-au-fost-prinsi-in-arad-au-primit-amenzi-uriase-1760095?fbclid=IwAR2Yzpu61fU6mbZev5oLdwx2nYsz7Y-ZEHhIPzRUcb6qP6bEu16iWuj-GaQ

RECLAMĂ
Articolul precedentO femeie se simțea rău de câteva zile, așa că s-a dus la doctor pentru un control. Când a aflat ce are, a avut un șoc! Dacă și tu ai așa ceva în casa, renunță imediat e foarte periculos zilele astea !
Articolul următorA furat 1.000.000 € pentru a-şi întreţine amanta româncă