Acasă Stiri Mircea Nebunu, dat în urmărire generală / Interlopul se pozează prin Spania,...

Mircea Nebunu, dat în urmărire generală / Interlopul se pozează prin Spania, iar poliția îl caută prin România

562
0

Poliția Română zice că este în alertă de gradul zero și că îl caută de zor prin București și prin județele învecinate pe temutul interlop Mircea Nebunu, care, de fapt, de trei luni face live-uri și postează poze din Spania. Și, fiindcă îl caută doar prin România, poliția nu a sesizat Europol sau Interpol.

RECLAMĂ
  • Mircea Băluș, alias Mircea Nebunu, a fost condamnat definitiv
  • El a fugit în Spania înainte de verdictul Curții de Apel Timișoara
  • În timp ce interlopul se pozează în Spania, Poliția Română îl caută prin țară, fără a sesiza Interpol sau Europol 

Poliția Română a anunțat, ieri, că l-a dat în urmărire generală pe Mircea-Emil Băluș, alias Mircea Nebunu, după ce condamnarea acestuia a rămas definitivă, printr-o hotărâre a Curții de Apel Timișoara.

Experții în capturarea infractorilor au decis, astfel, să îl caute pe Mircea Nebunu prin Berceni, prin localurile din Sectorul 4 și, evident, au extins raza de acțiune, în județele țării. Țării România, nu Spania, acolo unde se află, de câteva luni, Mircea Nebunu. Asta, deși fugarul postează periodic imagini din Spania, indicând chiar și orașul în care locuiește.În timp ce Poliția Română îl caută pe plaiuri mioritice pe Mircea Nebunu, reporterii SPYNEWS l-au localizat, în câteva minute, cu ajutorul unui sistem informatic elaborat, extrem de complicat: Google. Astfel, reporterii SPYNEWS au descoperit că urmăritul este în Sevilla (detalii, aici), așa cum a anunțat și pe Facebook, în urmă cu ceva timp (foto sus).Chiar dacă Poliția Română speră să îl găsească pe infractorul urmărit prin Berceni, din imaginile pe care reporterii SPYNEWS le-au comparat (de pe contul de Facebook al fugarului și de pe mai multe pagini web din Spania) rezultă că acesta a vizitat un lăcaș de cult situat la 12 kilometri de Castilblanco de los Arroyos (un municipiu în provincia Sevilia, Andaluzia, SpaniaPentru că Poliția Română este convinsă că infractorul fugar e pe aici, pe undeva, prin zonă, nu a sesizat Europol sau Interpol, așa că efectuează activități specifice, în vederea localizării și capturării urmăritului pe teritoriul României.Mircea Nebunu a fost condamnat la un an și o lună, cu executare, pentru că circula cu un permis de conducere fals. „Aplică inculpatului pedeapsa ceea mai grea la care se va adăuga un spor obligatoriu de o treime din cealaltă pedeapsă aplicată, urmând ca inculpatul BĂLUŞ MIRCEA EMIL (foto jos) să execute pedeapsa finală de 1 an şi 1 lună închisoare, în regim de detenție. (…) Dispune confiscarea permisului de conducere model Ucraina seria BXT580127, contrafăcut (fals total) ridicat de la inculpatul Băluş Mircea Emil, pe bază de dovadă, completat cu datele de identificare ale inculpatului şi având aplicată fotografia sa, în vederea desfiinţării. Obligă inculpatul la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Constată faptul că inculpatul a fost asistat de apărător ales. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din data de 06.05.2021”, au decis magistrații din Arad, hotărâre rămasă definitivă marți.
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Mircea Nebunu, dat în urmărire generală / Interlopul se pozează prin Spania, iar poliția îl caută prin România / Imagini exclusive
Mircea Nebunu, dat în urmărire generală / Interlopul se pozează prin Spania, iar poliția îl caută prin România / Imagini exclusive
De Narcis Voica.
Publicat pe 17.11.2021 la 23:31 Actualizat pe 17.11.2021 la 23:31
Poliția Română zice că este în alertă de gradul zero și că îl caută de zor prin București și prin județele învecinate pe temutul interlop Mircea Nebunu, care, de fapt, de trei luni face live-uri și postează poze din Spania. Și, fiindcă îl caută doar prin România, poliția nu a sesizat Europol sau Interpol.



Galerie (16)

Mircea Băluș, alias Mircea Nebunu, a fost condamnat definitiv
El a fugit în Spania înainte de verdictul Curții de Apel Timișoara
În timp ce interlopul se pozează în Spania, Poliția Română îl caută prin țară, fără a sesiza Interpol sau Europol 
Poliția Română a anunțat, ieri, că l-a dat în urmărire generală pe Mircea-Emil Băluș, alias Mircea Nebunu, după ce condamnarea acestuia a rămas definitivă, printr-o hotărâre a Curții de Apel Timișoara.

Experții în capturarea infractorilor au decis, astfel, să îl caute pe Mircea Nebunu prin Berceni, prin localurile din Sectorul 4 și, evident, au extins raza de acțiune, în județele țării. Țării România, nu Spania, acolo unde se află, de câteva luni, Mircea Nebunu. Asta, deși fugarul postează periodic imagini din Spania, indicând chiar și orașul în care locuiește.



În timp ce Poliția Română îl caută pe plaiuri mioritice pe Mircea Nebunu, reporterii SPYNEWS l-au localizat, în câteva minute, cu ajutorul unui sistem informatic elaborat, extrem de complicat: Google. Astfel, reporterii SPYNEWS au descoperit că urmăritul este în Sevilla (detalii, aici), așa cum a anunțat și pe Facebook, în urmă cu ceva timp (foto sus).


Chiar dacă Poliția Română speră să îl găsească pe infractorul urmărit prin Berceni, din imaginile pe care reporterii SPYNEWS le-au comparat (de pe contul de Facebook al fugarului și de pe mai multe pagini web din Spania) rezultă că acesta a vizitat un lăcaș de cult situat la 12 kilometri de Castilblanco de los Arroyos (un municipiu în provincia Sevilia, Andaluzia, Spania – detalii aici).






Pentru că Poliția Română este convinsă că infractorul fugar e pe aici, pe undeva, prin zonă, nu a sesizat Europol sau Interpol, așa că efectuează activități specifice, în vederea localizării și capturării urmăritului pe teritoriul României.


Mircea Nebunu a fost condamnat la un an și o lună, cu executare, pentru că circula cu un permis de conducere fals. „Aplică inculpatului pedeapsa ceea mai grea la care se va adăuga un spor obligatoriu de o treime din cealaltă pedeapsă aplicată, urmând ca inculpatul BĂLUŞ MIRCEA EMIL (foto jos) să execute pedeapsa finală de 1 an şi 1 lună închisoare, în regim de detenție. (…) Dispune confiscarea permisului de conducere model Ucraina seria BXT580127, contrafăcut (fals total) ridicat de la inculpatul Băluş Mircea Emil, pe bază de dovadă, completat cu datele de identificare ale inculpatului şi având aplicată fotografia sa, în vederea desfiinţării. Obligă inculpatul la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Constată faptul că inculpatul a fost asistat de apărător ales. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din data de 06.05.2021”, au decis magistrații din Arad, hotărâre rămasă definitivă marți.

Recent, și fratele lui Mircea Nebunu, Valentin Băluș, alias Vali Nebunu, a fost dat în urmărire generală. Însă, ca un făcut, și el a reușit să fugă înainte ca hotărârea să rămână definitivă, spre surprinderea „oamenilor legii”.

„Condamnă pe inculpatul Băluş Valentin Eugen la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în formă agravată şi în stare de recidivă. Condamnă pe acelaşi inculpat la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la trafic de migranţi, în stare de recidivă. Contopeşte pedepsele aplicate inculpatului Băluş Valentin Eugen, în pedeapsa cea mai grea, aceea de 3 ani şi 6 luni, la care se adaugă un spor de pedeapsă de 1 an şi 2 luni, inculpatul urmând să execute pedeapsa rezultantă de 4 ani şi 8 luni închisoare. Deduce din pedeapsa aplicată inculpatului durata reţinerii de 24 de ore, din 05.12.2019 ora 02,50, până la 06.12.2019, ora 02,50”, au decis judecătorii.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/mircea-nebunu-dat-in-urmarire-generala-interlopul-se-pozeaza-prin-spania-iar-politia-il-cauta-prin-romania-imagini-exclusive-266032.html?fbclid=IwAR2HXIKYTRdD1ueJJ1S-iwgfvYZHz2478kIARh9KJ93hWO7NwbdvOO0J-t0

RECLAMĂ
Articolul precedentUltimul telefon, de la ATI. Pacientul a murit imediat după ce a vorbit cu soția
Articolul următorGeorgiana Lobonț, operată de medicul lui Celine Dion. Prin ce dramă a trecut: ‘Mi-a salvat viața’