Acasă Stiri Ce i-a scris pe Facebook criminalul din Arad iubitei sale după ce...

Ce i-a scris pe Facebook criminalul din Arad iubitei sale după ce i-a omorât fetiţa. Detalii şocante

1792
0

După ce a ucis-o cu sânge rece și i-a incendiat trupul, criminalul din Arad i-a trimis un mesaj pe Facebook iubitei sale. Ce a putut să îi scrie femeii căreia tocmai îi omorâse copilul.

RECLAMĂ

Criminalul din Arad posta mesaje pe Facebook după ce i-a luat viața copilei

Florin Beniamin Crișan a recunoscut în fața anchetatorilor, în cele din urmă, cum a murit, de fapt, copila în vârstă de patru ani din Arad. A spus că fetița, Antonia, era agitată și voia mereu să se joace. Într-un acces de furie, a izbit-o cu capul de perete. Când și-a dat seama că nu mai respira, ar fi încercat să o resusciteze.A scos hainele de pe ea, a spălat-o, a pus-o într-o valiză și a mers, cu un taxi, într-o zonă izolată, pe care o cunoștea bine, unde a turnat conținutul a două sticle de acetonă pe trupul ei și i-a dat foc. A chemat un alt taxi cu care s-a întors acasă.

24 de ore mai târziu, pe 31 octombrie, la ora 23:34, posta pe Facebook un mesaj pentru iubita sa, care era internată la maternitate, după ce abia născuse al treilea copil. Femeia a fost impresionată sincer de declarația de dragoste, neștiind, în acel moment, că omul care își declara dragostea pentru ea îi omorâse fiica.

„Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine… a fost și este ce-a (sic!) mai frumoasă întâmplare din viața mea . Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că Mă iubești și ma respecții,

Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt.Te iubesc și îți mulțumesc că ești cu mine jumătatea mea”, a scris pe pagina sa de Facebook Florin Beniamin Crișan.

Impresionată de mesajul bărbatului, mama Antoniei i-a răspuns pe Facebook cu un link al unei melodii de dragoste.Ce i-a scris pe Facebook criminalul din Arad iubitei sale după ce i-a omorât fetiţa. Detalii şocante„S-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru”
După ce s-a stabilit că el este principalul suspect în cazul morții copilei în vârstă de patru ani, oamenii legii au descins, marți dimineață, în locuința în care s-ar fi comis crima.
„Inculpatul a declarat că, apropiindu-se de copil, a constatat că fetiţa nu are puls, s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru, pe care l-a depus într-un geamantan, l-a ambalat practic într-un geamantan. A apelat apoi la o firmă de taximetrie, s-a deplasat cu taxi până în cartierul Bujac din municipiul Arad şi, după ce a ajuns în zona cimitirului, a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând de la faţa locului. Mama nu ştia.
Născuse de şase zile şi a venit acasă în cursul zilei de luni. A întrebat unde este minora şi concubinul i-a răspuns că se află la vecini. Conform declaraţiei unei martore – persoana care s-a prezentat să facă denunţul la IPJ Arad -, este cunoscut ca un consumator de droguri”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

sursa:https://www.impact.ro/ce-i-a-scris-pe-facebook-criminalul-din-arad-iubitei-sale-dupa-ce-i-a-omorat-fetita-detalii-socante-251598.html?utm_source=Antena+3&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

RECLAMĂ
Articolul precedentCriminalul de la Arad a recunoscut crima. Care este adevăratul motiv pentru care a ucis-o pe copilă
Articolul următorAnamaria Prodan, dusă din nou la altar. Ce spune de relația secretă cu Ștefănescu Codrin