Acasă Stiri În ce stare este adolescenta din Tulcea care a sărit de la...

În ce stare este adolescenta din Tulcea care a sărit de la etajul 4, de groază să nu ardă de vie

373
0

Incident șocant petrecut în Tulcea. De groază că ar putea să ardă de vie, o fată de 15 ani a recurs la un gest extrem. În timp ce apartamentul familiei era în flăcări, copila a sărit pe geam, de la etajul 4, ca să se salveze.

RECLAMĂ

Mama și fratele ei geamăn au apucat să coboare în fugă, pe scări. În cădere, adolescenta a suferit fracturi la picioare și la coloana vertebrală. Ea va fi adusă la București, pentru o intervenție chirurgicală.

Scenele tulburătoare au fost filmate de vecini după ce adolescenta a sărit în gol și s-a izbit violent de ciment.

A făcut asta pentru că focul a invadat apartamentul în care locuiește împreună cu mama și fratele geamăn. Familia stă la ultimul etaj.

Toată lumea striga nu o mișca, nu o mișca. Avea semne vitale ok, era în stare de șoc, dar respira. De sus, de la 4, s-a auzit o explozie, după ce a căzut fata, bănuiesc că a explodat ceva, butelia, nu știu”, a povestit o vecină.

La sosirea forțelor de intervenție, în exteriorul blocului a fost găsită o persoană de sex feminin, de aproximativ 15 ani, conștientă, ce prezenta multiple traumatisme”, a transmis ISU Tulcea.

Ulterior mama le-a povestit anchetatorilor că flăcările erau atât de mari în camera copiilor, încât nu a reușit să ajungă la fată. Când a înțeles că i se va face rău din cauza fumului dens, și-a luat celălalt copil și au fugit pe scara blocului.

Fata rănită a fost transportată la spitalul din Tulcea. Inițial, medicii au crezut că are fracturi doar la picioare.

Este în stare stabilă. Numai membrele inferioare au fracturi. A fost conștientă, stabilă. Mama și fratele ei au avut intoxicație cu monoxid de carbon”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță Tulcea.

După investigații amănunțite, copila a fost transferată la spitalul din Constanța și cu fractură de coloană vertebrală. Chirurgii de acolo, au înțeles repede că are nevoie de o intervenție complicată, motiv pentru care au hotărât să o aducă la București. Potrivit pompierilor, incendiul ar fi izbucnit de la o lumânare aprinsă.

sursa:https://stirileprotv.ro/stiri/socant/in-ce-stare-este-adolescenta-din-tulcea-care-a-sarit-de-la-etajul-4-de-groaza-sa-nu-arda-de-vie.html?fbclid=IwAR0wkMbP5obEI6Ruc1H7OMx2yOxnB9onSU_gicvbz1wSWnftH2ENxk-FAdE

RECLAMĂ
Articolul precedentScene sângeroase chiar pe stradă. Un bărbat și-a înjunghiat nevasta: “No, bine, te și omor acuma”
Articolul următorUn cuplu a fost surprins întreținând relații intime pe un monument istoric. Ce s-a întâmplat după intevenția poliției>>