Acasă Stiri Accident cumplit lângă Capitală! Două persoane au murit și a treia este...

Accident cumplit lângă Capitală! Două persoane au murit și a treia este în stare gravă, după ce autoturismul s-a izbit puternic de un stâlp

507
0

Un accident teribil a avut loc lângă Capitală! Două persoane au murit și o a treia a ajuns în stare gravă la spital, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit puternic de un stâlp. Iată cum a avut loc tragedia!

RECLAMĂ
  • Accident teribil pe o stradă din comuna Cernica
  • Două persoane au murit și a treia este în stare gravă la spital

Accident teribil pe o stradă din comuna Cernica!

Un accident teribil a avut loc pe o stradă din comuna Cernica, de lângă București. Șoferul mergea cu viteză peste limită, moment în care a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un stâlp, în urma impactului mașina s-a răsturnat, iar o altă victimă care era pasager în mașină a murit pe loc.

La fața locului au ajuns medicii care au încercat să-l resusciteze pe șofer, însă din nefericire acesta nu a putut fi salvat și au anunțat decesul. Cel de-al treilea pasager a fost dus de urgență, în stare gravă, la un spital din Capitală. Oamenii legii încearcă să stabilească circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul.

O femeie din Cluj a murit după impactul cu un alt autoturism

Un accident teribil a avut loc în Cluj! O femeie de 47 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier, marți seară pe DN 1 între localitățile Izvorul Crișului și Păniceni. Mașina în care se afla ca pasager a fost lovită în plin de una un alt autoturism care a ricoșat dintr-un parapet de beton.

Potrivit ISU Cluj, în accident au fost implicate două autoturisme din care o persoană a rămas încarcerată. La fața locului au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și 11 subofițeri.În urma impactului, victima de 48 de ani a fost extrasă de echipajul de descarcerare, însă medicii nu am mai putut face nimic și au declarat decesul. Încă o persoană a primit îngrijiri medicale.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/accident-cumplit-langa-capitala-doua-persoane-au-murit-si-a-treia-este-in-stare-grava-dupa-ce-autoturismul-sa-izbit-puternic-de-un-stalp-263356.html?fbclid=IwAR38MgY_58i-LxFVvbcL8NWoKjpFB-MJgF5V0GEnTpf3AtzpbSd6SBCEEqE

RECLAMĂ
Articolul precedentAnamaria Prodan, confesiuni pe Instagram, despre persoanele care îi doresc răul. Ce mesaj a transmis sexy impresara: ”Nu am foarte mulți prieteni”
Articolul următorOMS se opune utilizării la scară largă a celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19: „Nu vom opri așa pandemia”