Acasă Stiri Un copil de 4 ani a fost grav rănit într-o explozie a...

Un copil de 4 ani a fost grav rănit într-o explozie a unei butelii, provocată chiar de tată. Bărbatul a vrut să se răzbune pe soţia care divorţase, în Crimeea

1068
0

Despărţirea dintre toi tineri din Crimeea are urmări grave pentru copilul lor de patru ani. Orbit de furie pentru că soţia sa a decis să divorţeze, bărbatul şi-a răpit fiul pe care l-a rănit grav într-o explozie provocată cu ajutorul unei butelii.

RECLAMĂ

Băieţelul de patru ani a suferit arsuri grave pe mare parte din suprafaţa corpului, în urma exploziei provocată chiar de tatăl său, care era supărat pe decizia soţiei de a se separa. Emin Devletov a fost, se pare, pionul dintre cei doi părinţi care nu s-au mai înţeles şi care au decis să se despartă. Mama lui, Edie Devletova, în vârstă de 26 de ani a înaintat divorţul, iar tatăl copilului, Edem Devletov, în vârstă de 43 de ani nu a putut accepta această idee.

Femeia a povestit în repetate rânduri poliţiştilor că după separare, bărbatul a ameninţat-o spunând că îl va răni sau chiar ucide pe copil şi a susţinut că a fost de mai multe ori ţinta abuzurilor. Potrivit raportului întocmit de anchetatori, Edem l-a răpit pe băiat şi l-a dus într-o zonă împădurită îndepărtată din Crimeaa, acolo unde a provocat explozia.

Edie, mama copilului a decis să facă public acest caz pentru a trage un semnal de alarmă în primul rând cu privire la atitudinea poliţiei care nu a luat în serios ameninţările bărbatului despre care aceasta a povestit zile în şir. „Fostul meu soţ mi-a luat copilul cu forţa, apoi l-a şantajat şi m-a intimidat folosindu-se de un comportament agresiv. A făcut totul după cum plănuise, a aruncat în aer o butelie în apropierea copilului pe care l-a dus într-o pădure”, a povestit femeia. Copilul este acum în spitalul din Simferpol, acolo unde primeşte tratament de specialitate. Tatăl său este şi el internat în acelaşi spital pentru a fi tratat pentru arsuri, însă se află permanent sub paza poliţiştilor.

„Această persoană cu care am trăit cinci ani se răzbună pe mine din cauza divorţului şi reprezintă o ameninţare pentru mine şi copiii mei. Anterior am suportat violenţa timp de cinci ani, din cauză că mă temeam”, a adăugat mama copilului. Edie a afirmat că în continuare a făcut mai multe plângeri la poliţie, pentru ameninţare, şantaj, bătaie şi ameninţare. Susţinând că poliţia nu a luat măsuri în urma aceste incidente, acest lucru nu a făcut decât să îi dea şi mai mult curaj bărbatului.

Comitetul de anchetă rus a confirmat că Emin se află într-o unitate medicală, cu arsuri la nivelul membrelor și feței. Aproximativ 13% din corpul său a fost afectat de arsurile provocate de explozie, care s-a întâmplat în mașina tatălui său. „Starea sa este mai stabilă, nu există nici o amenințare la adresa vieții”, se arată într-o declarație a Comitetului. Pe numele bărbatului a fost deschis acum un dosar penal pentru tentativă de omor.

sursa:https://observatornews.ro/mapamond/un-copil-de-4-ani-a-fost-grav-ranit-intro-explozie-a-unei-butelii-provocata-chiar-de-tata-barbatul-a-vrut-sa-se-razbune-pe-sotia-care-divortase-in-crimeea-441343.html?fbclid=IwAR3Iv-OWcP-22yzKhkeb_VLclT9kwhb93JjIL_rW-442OJEWl-hUv5JjJjo

RECLAMĂ
Articolul precedentStenograme din discuțiile interne ale PNL: Rareș Bogdan: „Cioloș e disperat”/Cristian Bușoi: „Să-i trimitem la origini”
Articolul următorAnamaria Prodan, confesiuni pe Instagram, despre persoanele care îi doresc răul. Ce mesaj a transmis sexy impresara: ”Nu am foarte mulți prieteni”