Acasă Stiri O tânără a fost abordată în bar de un bărbat care i-a...

O tânără a fost abordată în bar de un bărbat care i-a arătat contul cu zeci de mii de euro. Fata s-a uitat la telefon, iar ce a urmat l-a surprins total pe bărbat.

368
0

Un bărbat a fost refuzat categoric de o femeie atunci când i-a arătat suma uriașă pe care o avea în contul bancar: 67.000 de lire sterline.

RECLAMĂ

Momentul stânjenitor a fost surprins pe o cameră de filmat de un prieten al femeii și a fost postat pe Reddit sub numele de „Cringtopia”.

În filmuleț se poate observa cum acesta îi arată femeii sumele sale din cont: în cel de zi cu zi avea peste 67.000 de lire sterline, iar în cel business deținea peste 1000 de lire sterline.

„Acest tip a încercat să-mi agațe prietena arătându-i sumele sale din cont”, mai scrie în postare.

Femeia s-a uitat în telefon, apoi la el și i-a răspuns: „Crezi că asta mă va impresiona? Banii nu mă impresionează. Îmi pare rău”.

„Ar trebui, altfel viața ta e pierdută”, i-a răspuns acesta.

Mai mulți utilizatori Reddit i-au dat dreptate femeii: „Acesta este unul dintre cele mai ciudate momente pe care le-am văzut în ultima vreme”.

Altcineva a venit cu o altă explicație: s-ar putea să fie fotografia unui alt cont bancar, al altcuiva.

„Dacă sunt chiar banii lui, atunci e un nebun că ține atât de mulți bani în cont când ar putea să îi investească în altceva”, a mai spus un utilizator.

sursa:https://stirileprotv.ro/divers/un-barbat-a-incercat-sa-impresioneze-o-femeie-cu-suma-uriasa-de-bani-pe-care-o-avea-in-cont-strategia-a-esuat-complet.html?fbclid=IwAR26HTFIPTSlpwKiJuQdvDoGI9x-nRKikjNiBAghzGJf4qgM_bOM2A1RBNM

RECLAMĂ
Articolul precedentȘoferița bețivă care a ucis două fete, liberă pe străzi / A scăpat și de arestul la domiciliu, cu ajutorul magistraților
Articolul următorRăzbunare ca în filme. Un tânăr din Brăila l-a călcat cu mașina pe agresorul fratelui său