Acasă Stiri Un băiat de 13 ani a fost dat dispărut de părinți. Copilul,...

Un băiat de 13 ani a fost dat dispărut de părinți. Copilul, căutat de 40 de polițiști, pompieri și jandarmi în Băile Herculane

418
0

Adolescentul în vârstă de 13 ani se afla în vacanță, cu întrega familie, în Băile Herculane. La un moment dat, tatăl copilului și-a dat seama că acesta lipsește și că nu se mai întoarce la hotel, așa că a dat alarma. Adolescentul a fost căutat de 40 de polițiști, pompieri și jandarmi. Iată unde a fost găsit!Atunci când și-a dat seama că fiul lui nu se mai întoarce la hotel, tatăl copilului de 13 ani a apelat numărul unic de urgență 112. A urmat o mobilizare de zile mari în stațiunea Băile Herculane, acolo unde adolescentul venise cu familia în vacanță.

RECLAMĂ

Un băiat de 13 ani a fost dat dispărut de părinți în Băile Herculane

După ce tatăl a alertat autoritățile, copilul de 13 ani a fost căutat zeci de minute în șir de mai bine de 40 de poliţişti, pompieri, jandarmi şi voluntari, în Băile Herculane.

Minorul era cazat la hotel, alături de părinții lui, însă, la un moment dat, a dispărut și nimeni nu a mai știut nimic de el, iar familia a intrat în stare de șoc.

Minorul în vârstă de 13 ani părăsise incinta hotelului unde era cazat cu familia fără să-și anunțe părinții. A urmat o mobilizare de proporții în Băile Herculane, iar voluntarii, polițiștii și pompierii au împânzit staţiunea pentru a-l găsi.

Unde a fost găsit minorul în vârstă de 13 ani

Așadar, s-au format echipe mixte din aproximativ 40 de polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari. Aceștia au demarat imediat căutările și verificările în vederea identificării cât mai rapide a minorului dispărut fără urmă.

Din fericire, după zeci de minute de căutări, minorul a fost găsit acolo unde nimeni nu s-ar fi așteptat. Băiatul de 13 ani se afla, spre mirarea tuturor, într-o clădire extrem de veche, unde era un şantier în lucru.

Copilul le-a povestit oamenilor legii că se pierduse după ce plecase singur din hotel. Adolescentul s-a speriat, așa că a decis să se ascundă în clădirea veche, după ce și-a dat seama că nu știe să se mai întoarcă la părinții lui.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/un-baiat-de-13-ani-a-fost-dat-disparut-de-parinti-copilul-cautat-de-40-de-politisti-pompieri-si-jandarmi-in-baile-herculane-foto-261289.html?fbclid=IwAR0H678OcfdfnAo2t_9XvINIOlxgbR-75GVwoUoABJ7uwod9ZmjWDo2i7zM

RECLAMĂ
Articolul precedentSorin Cârțu așteaptă VAR-ul în Liga 1: ”Să intrăm în lumea civilizată”. Ce a remarcat din jocul Universității Craiova
Articolul următorFotomodel celebru, pregătiri pentru pușcărie / A așteptat sentința cu sufletul la gură