Acasă Stiri ULTIMĂ ORĂ! Accident infiorător. O fată de 14 ani și alți doi...

ULTIMĂ ORĂ! Accident infiorător. O fată de 14 ani și alți doi tineri de 18 și 19 ani au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac

852
0

Trei tineri cu vârste între 14 şi 19 ani au murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce autoturismul în care se aflau s-a lovit de un copac.

RECLAMĂ

”În cursul nopții, ora 03.25, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în afara comunei Boghești, sat Plăcințeni- un autoturism a intrat în coliziune cu un copac.

Polițiștii rutieri sosiți la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 3.20, un autoturism a părăsit partea carosibilă, a intrat în coliziune cu un copac apoi s-a răsturnat.

Din nefericire, a rezultat decesul conducătorului auto, un tânăr de 19 ani și a doi pasageri, o tânără de 14 ani, respectiv un tânăr de 18 ani” – a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

De asemenea, o altă pasageră a fost preluată de ambulanță, conștientă.

sursa:https://stirileprotv.ro/stiri/socant/trei-tineri-au-murit-dupa-ce-autoturismul-in-care-se-aflau-s-a-izbit-de-un-copac.html?fbclid=IwAR1U9LoHD4xd0MkJ_Tvfif4bWa_CYnSyh-pYNuMJQwyNw-zobf3dvLiAsxU

RECLAMĂ
Articolul precedentGheorghiță: Vârful noului val va fi în septembrie, cu peste 1.600 de cazuri pe zi
Articolul următorTeroare în Afganistan. Talibanii au ucis ruda unui jurnalist, iar acum îl caută și pe el