Acasă Stiri Caz revoltător în Dolj! Un preot ar fi incendiat mai multe morminte...

Caz revoltător în Dolj! Un preot ar fi incendiat mai multe morminte după ce familiile nu au plătit taxa pentru locul de veci

457
0

Caz revoltător în Dolj! Un preot este acuzat că ar fi incendiat trei morminte după ce familiile celor ce au trecut în neființă nu au plătit taxa pentru locul de veci. Predicătorul neagă toate afirmațiile și susține că nici măcăr nu îi cunoaște pe cetățenii ce i-au făcut reclamație pentru aceste fapte.

RECLAMĂ
  • Un preot este acuzat că ar fi incendiat mai multe morminte
  • Acesta ar fi recurs la acest gest din cauză că familiile nu au plătit locul de veci

Un preot din localitatea doljeană Podari a fost acuzat de o familie a cărei fiice a fost îngropată în urmă cu trei luni că ar fi incendiat mai multe morminte. Părintele neagă acuzațiile ce s-au adus la adresa lui și a explicat faptul că nu a făcut acest gest, dar mai ales că nu-i cunoaște pe cei care au putut să-i aducă astfel de acuze.

Un preot ar fi incendiat mai multe morminte după ce familiile nu au plătit taxa pentru locul de veci

Familia unei tinere decedate spun despre preotul din localitatea doljeană Podari că ar fi incendiat trei morminte din cauză că rudele mai multor localnici îngropați în cimitir nu au mai plătit taxa pentru locul de veci în valoare de 500 de lei.

Părintele neagă toate aceste acuzații și susține că nu cunoaște persoanele ce au făcut plângere împotriva lui, dar mai ales că el nu a recurs la o astfel de ieșire revoltătoare. De asemenea, familia tinerei decedate susține că preotul ar fi avut un conflict cu alți localnici ale căror rude erau îngropate în cimitirul respectiv.

O localnică susține că a surprins momentul în care preotul ar fi cerut o brichetă și a început să dea foc mormintelor, trei la număr. Astfel, o familie explică faptul că există posibilitatea ca predicătorul să fi fost nervos din cauză că oamenii nu au achitat taxa în valoare de 500 de lei pentru locul de veci.

În acest sens, oamenii legii au întocmit un dosar penal privind acest caz pentru profanare de cadavre sau morminte.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/caz-revoltator-in-dolj-un-preot-ar-fi-incendiat-mai-multe-morminte-dupa-ce-familiile-nu-au-platit-taxa-pentru-locul-de-veci-259826.html

RECLAMĂ
Articolul precedentO femeie a murit miercuri seară într-un grav accident în Argeș. Alte trei persoane au fost rănite, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un TIR
Articolul următorBianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou? Vedeta a dat de înțeles cum își împarte dragostea: ”Vă întrebați dacă am cui?