Acasă Stiri A fost ales noul ministrul al Finanțelor! Dan Vîlceanu

A fost ales noul ministrul al Finanțelor! Dan Vîlceanu

402
0

Președintele țării, Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea lui Dan Vîlceanu în funcţia de ministru al Finanţelor.

RECLAMĂ

În cursul acestei zile, noul ministru va fi învestit în funcție, pentru că vrea să își înceapă activitatea cât mai repede cu putință.

Dan Vîlceanu, noul ministru el Finanțelor
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 18 august 2021, decretul de numire în funcția de membru al Guvernului a lui Dan Vîlceanu, ministrul Finanțelor, așa cum anunță Administrația Prezidențială.

Ludovic Orban a anunțat că au fost prezenţi 70% dintre preşedinţiii de filiale. Din totsalul de voturi, 42 au fost pentru și unul singur în opoziție. Singurul vot împotrivă a fost al lui Ludovic Orban, care s-a arătat nemulțumit de alegerea făcută și a declarat că este o numire destul de riscantă, fără a da prea multe detalii.

„Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 18 august 2021, decretul de numire în funcţia de membru al Guvernului a domnului Dan Vîlceanu, ministrul finanţelor.

La data publicării prezentului decret în Monitorul Oficial al României, încetează efectele Decretului nr. 825/2021 pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 676 din 8 iulie 2021. Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc astăzi, ora 17:30, la Palatul Cotroceni”, arată anunţul de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Anunțul Administrației Prezidențiale anunță că ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc astăzi, ora 17:30, la Palatul Cotroceni. Noul ministru vrea să intre în activitate cât mai repede și, chiar dacă a primit deja critici, spune că va face echipă bună cu premierul.

Bărbatul este de profesie economist, cu licenţa, masterul şi doctoratul făcute la Universitatea de Vest din Timişoara. Acesta lucrează încă din anul doi de facultate. Primul lui job a fost la firma Trefo SRL, companie care derulează contracte în domeniul energiei şi care este controlată de familia sa.

RECLAMĂ
Articolul precedentPovestea impresionantă a lui Cristian, un copil extrem de special. Mama a fost sfătuită să nu-i dea naștere
Articolul următorMamă a 5 copii batjocorită pe plajă pentru că e grasă. Reacția pe care a avut-o a îndurerat pe toată lumea! Ce a făcut femeia: „Imi pare rau ca ..”