Acasă Stiri Povestea nestiuta din spatele lentilelor colorate purtate de Florin Condurateanu! A lansat...

Povestea nestiuta din spatele lentilelor colorate purtate de Florin Condurateanu! A lansat o noua moda in Romania

672
0

Florin Condurateanu a murit! Toata Romania il stie de la televizor, dar putini cunosc povestea din spatele ochelarilor colorati care l-au facut celebru! Jurnalistul a povestit in urma cu mai multi ani povestea lentilelor!

RECLAMĂ

Mihai Gadea a izbucnit in lacrimi la Antena 3 si a facut anuntul dureros! Florin Condurateanu s-a stins din viata luni in urma unui stop cardio-respirator!

“Colegul si prietenul nostru, unul dintre cei mai minunati oameni pe care i-am cunoscut vreodata, Florin Condurateanu, a incetat din viata. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am cunoscut si lucrat cu foarte multi oameni.

Nu am intalnit pe nimeni ca Florin Condurateanu. In urma cu putin timp am aflat ca scumpul nostru coleg si prieten a intrat in soc cardio-respirator si cu totii am sperat ca Florin Condurateanu, asa cum a invins intotdeauna, in profesie, in viata, sa invinga si in aceasta seara. Dar batalia aceasta iata, nu a castigat-o”, a anuntat Mihai Gadea, luni seara, in exclusivitate la Sinteza Zilei.

Povestea ochelarilor colorati purtati de Florin Condurateanu

In urma cu mai multi ani, se vorbea despre un nou trend lansat de Florin Condurateanu! Indragitul jurnakust a avut ideea originala de a-so asorta ochelarii cu camasile! Asa ca a avut o colectie impresionanta formata din ambele articole!

“Niste doamne care ma iubeau pe mine si erau patroane a unor firme de ochelari, Dana Balahura extraordinara care mi i-a facut pe cei mai multi. Mi-a facut ochelari simpli cu cate o culoare fiecare ca sa asortez, cum mi-a venit mie ideea, imbacamintea mea cu ochelari”, a povestit Florin Condurateanu.

sursa:https://dromania.ro/povestea-nestiuta-din-spatele-lentilelor-colorate-purtate-de-florin-condurateanu-a-lansat-o-noua-moda-in-romania-18879?fbclid=IwAR0PK2POttp8lRcRtvPrvnwFJngWs-8m0TJNip373Cdj0Otch35Rm6KyFPo

RECLAMĂ
Articolul precedentDoamne, ce bunătate mi-a ieșit – 2 ouă, 7 dovlecei, 300g pesmet, 5-6 căței de usturoi, sare și piper..
Articolul următorAtenție părinți! Acest fruct a luat viaţa unui copil