Acasă Stiri Sergiu Vlad, Chestor al Senatului, susține că a fost agresat de Șoșoacă:...

Sergiu Vlad, Chestor al Senatului, susține că a fost agresat de Șoșoacă: „Nu mă mir că este la al treilea divorț”

373
0

Chestorul Senatului, Sergiu Vlad (USR PLUS), a acuzat-o pe Diana Șoșoacă, senator independent, că l-a agresat fizic, marți, în timpul dezbaterilor pe moțiunea de cenzură inițiată de PSD.

RECLAMĂ

„Am luat sacul din fața domnului prim-ministru și l-am scos din sala de plen. A venit după mine și mi-a zis să-i dau sacul, iar eu i-am spus să și-l ia. M-a prins de față și mi-a zis: <în ce calitate mi-ai luat tu sacul?>. Eu sunt senator și sunt chestor al Senatului. I-am spus că la cât de agresivă este, nu mă mir că este la al treilea divorț. Este destul de violentă, verbal și fizic”, a declarat chestorul Senatului, Sergiu Vlad.

El a susținut că, într-o ședință a Senatului, Diana Șoșoacă l-a mai agresat, însă atunci doar verbal. „De data a fost agresivă și fizic. Mă gândesc la plângere chiar și penală. Nu ai imunitate împotriva agresiunilor fizice. Nu poți să fii agresiv fizic doar pentru că ești femeie”, a conchis Vlad.Diana Șoșoacă a replicat: „Astea sunt atacuri la persoană și se duc în instanță”

sursa:https://observatornews.ro/politic/chestorul-senatului-sergiu-vlad-sustine-ca-a-fost-agresat-de-sosoaca-nu-ma-mir-ca-este-la-al-treilea-divort-426694.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCu ce a impresionat-o Dan Bittman pe Denise Rifai! “A fost foarte dornic…”
Articolul următorCopilă de 3 ani din Neamț, moartă după ce i-a dat foc unchiul ei, de 7 ani. Băiețelul încerca să aprindă focul în sobă cu benzină