Acasă Stiri O femeie și fiul său, găsiți morți într-o locuință din Constanța. Ipoteza...

O femeie și fiul său, găsiți morți într-o locuință din Constanța. Ipoteza unei duble sinucideri, cercetată de anchetatori

488
0

O posibilă dublă sinucidere este anchetată de polițiștii din Constanța, după ce într-un apartament au fost descoperiți o femeie și fiul acesteia, decedați.

RECLAMĂ

Tânărul de 18 ani a fost găsit spânzurat de echipele de intervenție, iar într-o altă cameră a apartamentului era decedată și mama acestuia, în vârstă de 48 de ani.

Adolescentul de 18 ani tocmai terminase cel mai bun colegiu din Constanța și urma să susțină bacalaureatul, iar mama sa era profesoară și inspector școlar.

Pompierii și polițiștii au pătruns în apartament după un apel la 112 efectuat de apropiații familiei. Pompierii au spart ușa vineri dimineață, care era închisă pe interior, după ce o prietenă de familie a sunat la 112, spunând că nici tânărul, nici mama lui nu răspund la telefon ori la ușă.

Anchetatorii au intrat în locuinţa situată pe strada Badea Cârţan din municipul Constanţa şi au găsit un tânăr de 18 ani, spânzurat. De asemenea, mama lui era decedată, fiind întinsă pe jos în locuinţă, arată sursa citată.

Primele date din anchetă indică o sinucidere, întrucât băiatul a postat pe Facebook, joi seară, un mesaj care indică această posibilitate: „Jocul s-a sfârșit”. Tânărul a fost găsit spânzurat pe hol iar mama sa, căzută pe jos în dormitor. Legiștii nu au găsit urme de violență pe trupul femeii, și cred că ar fi putut face un infarct, însă necropsia va stabili cu exactitate cauza decesului.

Ancheta va stabili cu exactitate cum au murit, dar totul depinde de raportul medico-legal care va fi întocmit, cel mai probabil, sâmbătă. Există posibilitatea ca mama a făcut infarct când și-a găsit fiul fără suflare, ori fiul s-a sinucis după ce a văzut-o pe mama lui, decedată.

În urmă cu două luni, familia a mai trecut printr-o tragedie: bunica a murit, răpusă de COVID.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care au s-au produs cele două decese și nu exclud nicio variantă.

sursa:https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o-femeie-si-fiul-sau-gasiti-morti-intr-o-locuinta-din-constanta-ipoteza-unei-duble-sinucideri-cercetata-de-anchetatori.html?fbclid=IwAR24-pJoq8AgtaAnSDwgnrfDnOlglSlPCjZtX1qeq1xamLCgr978RpVzPs0

RECLAMĂ
Articolul precedentUn bărbat din Neamț a tâlhărit cu cuțitul un copil de 13 ani, apoi l-a trimis la cârciumă să-i cumpere băutură și țigări
Articolul următorJane Seymour, o bunicuță sprijinită în baston. „M-am distrat pe platou”